Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
Az elmúlt nagyjából 1 hétben érkezett frissítések hatására nálatok jól működnek a hálózati mappa megosztások?
Nálam valami történt velük. A hálózat felderítés nem működik, de hálózati meghajtóként feltudom csatolni a megosztott mappákat.
A mappa megosztásokhoz legalább egy éve nyúltam utoljára és tegnap vettem észre, hogy nem működnek.
Pár napja nem néztem rá, ezért gondolom, hogy a mostanában érkezett frissítések piszkáltak bele valamit. -
pigatt
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Köszönöm! Friss telepítést kellett csinálnom, és az MCT 24H2 telepítőt csinált, de úgy tele van hibákkal illetve olyan FPS droppok vannak, hogy megőrülök! Honnan tudom beszerezni a 23H2 iso-t?
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
24H2-nél van belehet valahogy jelentkezni Lokál fiókkal?
-
pigatt
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Tudom, persze. Up to date a BIOS-om!
-
pigatt
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Lehet nem úszok meg egy tiszta telepítést. Visszanéztem az utolsó tiszta telepítés idejét. 2021 januárban volt még Intel 9. Generáción, aztán alá került egy 12. gen, majd vissza a 9, majd vissza a 12. Aztán a jelenlegi 14. gen, majd átállás windows 11-re csak update-el, arra már egy rátelepítős hibajavítási kísérlet. És most itt tartunk.
Közben volt pár Macrium image mentés, és persze visszatöltés is! Az egész mizéria a W11 átállással indult, nagyjából 3-4 hónapja, lehet tiszta telepítéssel nem lenne baj. -
pigatt
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Gondolkoztam a dolgon, de nem jut eszembe semmi ilyesmi... Megpróbálom jobban megfigyelni a körülményeket a jövőben. Annyi tűnt fel a Win11-nél a 10-hezt képest, hogy WU után érdemes egy SFC-t futtatni, mert képes fájl korrupció kialakulni, de az utolsó frissítés után nem volt ilyen gond sem.
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
Kb. havonta előfordul, hogy a Windows 11 nem hajlandó boot-olni, hanem dob egy BSOD-t boot közben 0xc000021a hiba kóddal. Ilyenkor belépek visszaállító környezetbe és betöltök egy korábbi visszaállítási pontot, és minden meg is oldódott. Menet közben, miután elindult soha nem történik BSOD akármilyen terhelést kap a gép! Nagyon kezdem már unni, mi fene lehet ez?
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
Van lehetőség valahogy pin-elni visszaállítási pontot, hogy az ne kerüljön törlésre?
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
Más is tapasztal olyan jelenséget, hogy a kb5007651 számú frissítés mindig előjön? Azt írja, hogy települt, de a következő frissítés keresésnél megint előjön és települ.
A neten található tippeket kipróbáltam, de sajnos egyik sem segített, illetve elég sokaknál fenn áll a jelenség ahogy olvastam róla.
Valakinek van tippje, hogy orvosolható?Köszönöm!
-
pigatt
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Természetesen készült biztonsági mentés, csak most hosszabb távon szeretném tesztelni, de nem garantált, hogy állandóan csak azt szeretném használni.

-
pigatt
őstag
Sziasztok!
Tervezem, hogy újra ránézek a Win11-re, de nem akarom a jól működő Win10-et frissíteni, inkább egy másik SSD-re tenném fel, hogyha besokallok tőle akkor már boot-olok is a Win10-en.

Használható lenne mindkét Win-en ugyanaz az a termékkulcs (természetesen eredeti, USB Win10)? -
pigatt
őstag
Újra telepítettem ma a Windowst és gondoltam, újra rápróbálok a 11-re, a megjelenéskor megnéztem és ennyi volt annak idején. Hát elég sok kényelmi és rendszerezési funkció hiányzik belőle még mindig (vagy örökre)! Amitől például totál a falra mászok, a háttérváltási effekt valami borzalom. Win Vista óta "diavetítő" háttereket használok és a váltásnál Win11 alatt mindenféle artifact-ok villannak fel egy pillanatra (előző VGA-mal is ilyen volt megjelenéskor, nem kártya hiba!).
Hogy a tálcán nem lehet saját eszköztárát csinálni, nekem nagyon hiányzik, illetve, hogy a Start menübe kitűzött elemeket nem lehet kategóriákba rendezni... Nem is értem. Az lesz a vége egy idő után, hogy semmit nem lehet rajta állítani, még hátteret sem!
Ez van ezt kell használni, nem tetszik? fordulj fel!Egyenlőre én még visszatértem 10-re, még nem állok készen lelkileg!
Lehet öregszem! 
-
pigatt
őstag
Hali!
Felraktam én is. Néhány dolog nem tetszik a design-ban és nem is találtam rá beállítási lehetőséget.
1. Vastag a tálca. Lehet valahogy vékonyabbak és két sorosra állítani?
2. Start menübe kitűzött ikonokat tényleg nem lehet kategorizalni, csak ömlesztve bedobálni?
3. Rendszerikonokat az óra mellől hogy lehet eltüntetni?Illetve nálam változó háttér van, 10 percenként cserelődik a kép és nagyon csúnya artifact-ok vannak háttér váltásnál, gondolom ezt majd a clean install megoldja. Szimpla vga driver telepítés nem oldotta meg sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- LEGO klub
- Autós topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Metal topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Közben volt pár Macrium image mentés, és persze visszatöltés is! Az egész mizéria a W11 átállással indult, nagyjából 3-4 hónapja, lehet tiszta telepítéssel nem lenne baj.