Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- mefistofeles: Hoppá, veterán lettem!
- Gurulunk, WAZE?!
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- mihók: A tabletpiac helyzete 2025 tavaszán
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Apple Magic Mouse 2024 (MXK53ZM/A)
-
LOGOUT.hu
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Én már lassan egy éve használom a W11-et és vele együtt az explorer patcher-t.
Azon kívül, hogy ha egyből felraktam az aktuális win frissítést 1-2 napig "kénytelen" voltam beérni az eredeti tálcával, míg kijött a frissített verzió hozzá nem tapasztaltam anomáliát, de...
...az utóbbi 3-4-5 hónapban fél évben viszont még ezzel sem futottam össze, legfeljebb annyit kellett tennem, hogy az aktuális frissítés telepítését követően kellett egy kézi újraindítás -
King Unique
titán
Az, hogy nálad okoz-e abban a szoftverkörnyezetben, az értelemszerűen úgy fog kiderülni, ha kipróbálod.
Egyébként rossz esetben okozhat ilyen-olyan problémát, volt már rá példa, ezért is javasolt rendszeresen frissíteni a programot, amivel javíthatók az esetleges hibák, "összeakadások". -
King Unique
titán
-
Zoz
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest