Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
isti732712
aktív tag
válasz
King Unique
üzenetére
Szerintem Win10 nél ugyanúgy megmarad a 21H2 ezt kapjuk ősszel,de ez Win10-en csak egy ficsőőőr lesz
tehát alapjaiba nem fog változni a Win10 csak a Win11 frissítésekor.Gondolom én.....
-
Silverboy
aktív tag
válasz
King Unique
üzenetére
21H2, Sun Valley frissítése lett volna/lesz/ a Windows 10-nek. Ez a frissítés maga a Windows 11 lett végül. Valószínüleg ezért kapta.
#545 King Unique
Kivéve, ha a rendszergazda valamilyen ok fogytán nem érhető el. Például kihúzta az IP telefonját /fél éve/. Azzal a felszólalással van Teams, írjál azon (azt meg vagy nézi vagy nem, vagy a hülyeségre nem akar reagálni
) 
-
janaman01
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
Igen ez egyből feltűnt nekem is, mindenesetre érdekes..
Más...
Amit belinkeltem 2200.51 iso egyeseknél úgy települ, hogy azt irja nekik , nincs aktiválva, másoknál, mint pl nálam is, viszont úgy , hogy aktiválva van..ez vajon mitől lehet. -
Beaumont
aktív tag
válasz
King Unique
üzenetére
Jo kerdes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
tehát alapjaiba nem fog változni a Win10 csak a Win11 frissítésekor.
)