- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
geprombolo
őstag
Amikor 8GB ramom volt, valóban 2GB-ot jelöltem ki ramdisknek, ebből 1,5GB lett a pagefile, a többi Temp. Még winhetes korban. Firefox 150 ablakkal, mellette egy másik böngésző hasonlóan sokkal. Vagy valamelyik gém, amit éppen játszottam. Nekem nem sikerült túl gyakran kifutni a pagefileból, ha belassult a böngésző (sok új ablak megnyitása után), akkor kilőttem és újraindít. A játékaim, amiket akkoriban futtattam, elmentek és tetszett nekik is a ramdisk. Ma már 8GB ramot csak meglehetősen alap gépekhez adnak (office-ra elég), 16GB-ból meg már nyugodtan le lehet csípni 4G-t, abból lehet 3GB a pagefile, a többi meg temp. Sokáig toltam ennyivel is a gépet, semmilyen adatom nem veszett el, még böngészőt sem kellett újraindítanom. A játékok (Crysis 2-3, szénné moddolt Skyrim, stb.) is jól elvoltak vele.
A lényeg, hogy a windóz meglehetősen sokat és sokszor ír a pagefile-ba és TEMP mappákba. Ha ezt merevlemezre teszi, akkor az már oltári szívás, ha SSD-re, akkor meg még nagyobb, mert felzabálja a korlátozott írási mennyiséget. Utóbbi esetben már gyorsabb a rendszer, nem kell a programokra annyit várni. Ha viszont a ramba írja azt, ami amúgy is átmeneti, akkor nem terheled a drága NVM-E SSD-t és akár perceket nyerhetsz egy pár óra alatt, ami simán fedezi azt, ha éppen a krómot újra kell indítani, mert neki semmi nem elég...
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest