- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
hfeco01
tag
válasz
Lalikiraly #14236 üzenetére
Épp ma gondolkodtam rajta. Nem biztos ugyan, de volt egy Sounblaster hangkártyám ami sajnos elromlott, úgyhogy ideiglenesen visszatértem az alaplapi hangkártyához. Igaz hogy azóta már újra is telepítettem a Windowst de az asztal fagyása ugyanúgy megmaradt. Szóval esetlegesen az is lehet hogy az kavar be valahogy. Mint mondtam nem biztos ugyan, de egyszer már egy alaplapi hangkártya nagyon megszopatott. Igaz az egy Strix B350-F-es alaplap volt, de a két alaplap hangkátyája nagyon hasonló felépítésű, ha nem ugyanolyanok. Mivel a puding próbája az evés most intéztem egy használt hangkártyát. Majd meglátom mi sül ki belőle.
A B350 es lapom mikor volt 3 heti itthoni kínlódás után négy szervízbe is elvittem a gépet, de mindenhol csak széttárt kéz meg egy "Passz!" volt a válasz. Aztán egy német oldalon találtam rá a megoldásra. Akkor 3 hónap után javította a hibát az Asus.
Akkor is teljesen úgy tűnt hogy a Windows-ban van a hiba, aztán kiderült hogy az alaplapi hangkártya kavart be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Antivírus szoftverek, VPN
- Diablo 3 Collector's Edition
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest