Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Qtya123
üzenetére
Már többször le lett írva itt, hogy ezt értelemszerűen az adott usernek kellene tudni, kipróbálni, hogy a saját PC-jén a saját szoftverkörnyezetében és saját felhasználói céljára mennyire felel meg az adott OS, ha nem sürgős a váltás akkor érdemes lehet megvárni az 22H2 verziót, stb., amik nemrég újra el lettek magyarázni itt.
-
Badboys
őstag
Nekem is hasonló problémám , viszont nem állítottam semmit semmire. Bármilyen háttérképet szeretnék letölteni minden Webp. ként jelenik meg ezt szeretném vissza állítani JPG re. Mit kell és hol állítanom, hogy meg szünjön ez az idegesítő Webp képfájl. Köszönöm
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Van egy kisebb, de fontos problémám: Van egy bizonyos képfile típus (webp, de ez most mind 1), amihez jobb klikk->Megnyitás ezzel->Válasszon másik alkalmazást ezen a PC-n metódussal hozzá adtam a a PhotoViewer.dll file-t (Program Files/Windows PhotoViewer/ útvonalon van), mert azt gondoltam, hátha, de persze nem lett jó. Most mindig hiba üzenetet dob, ha egy olyan típusú képfile-t akarok megnyitni, hogy az "nem Win32" alkalmazás. Továbbra is át tudom rakni bármelyik másik app-ra a társítást, hogy azzal nyissa meg, nem ez a gond, hanem, hogy ez a PhotoViewer.dll valamiért úgy benne ragadt a rendszerben, hogy a Windows a a saját értelmezése szerinti PhotoViewer helyett (tehát, amit el tudna indítani) is ezt a .dll-eset rakja be mindenhová, pl. az Alapértelmezett alkalmazások->Választás kiterjesztés alapján is csak ezt lehet berakni, bár az ikonja ugyan az, de utána ha meg akarok nyitni egy ahhoz társított file-t, akkor ugyan ezt a hiba üzenetet kapom.
Nem tudom elég érthető e a dolog, szóval szeretném ezt a dolgot "vissza csinálni" és a PhotoViewer.dll hozzárendelést törölni a rendszerből... Tud valaki erre valami javaslatot?
Köszi!
-
Qtya123
őstag
Üdv!
Gondolkozom rajta, hogy áttérek Windows 11-re. Nagy dolgokra nem használom a rendszert, fent van néhány általános program (vlc, malware irtó, office, stb...). Böngészésen és néhány Word dokumentumon kívül leginkább játékra van használva a PC.
A kérdésem az, hogy a Win10-hez képest jelenleg hogy áll a rendszer? Hibák, betegágyak, anomáliák gyakoriak, vagy kiforrott már?
Továbbá a Win10 esetén elég sok dolgot kikapcsoltam az Adatvédelemnél (diagnosztika és társaik). Eléggé átláthatóak a beállításai a 10-nek. Ez a 11-nél is így van, vagy esetleg megbonyolították a dolgokat?
Összegezve: érdemes váltani, vagy szívás és mindenfélét fel kell az új rendszerben fedezni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Gyermek PC játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest