Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A csodás MSI B75-ös lapomon nincs Secure Noot opció. Vehetek negyedik generációs lapot,amiben hátha benne van. UEFI van viszont és be is van kapcsolva. Esetleg van valami BIOS mód amivel lehet a SB bekapcsolni a jelen lapomhoz is?
Új gépet nem vennék,mert azon is csak internet+zene+youtube+régebbi játékok mennének,nagyon max mint fentebb említettem negyedik genre upgrade azt csókolom. Szerintem a w11 szaladna a jelenlegi gépemen.
Nézve a w11 követelményeit a CPU-nál,láttam az integrált celeronos lapokban lévő CPU támogatja ami csak 2 magos és jó ha egy Core 2 Dou E8500 sebességét hozza,kivéve IGP mert az fejletebb mint a régi Core 2 lapokban megtalálható IGP. Akkor egy I5 harmadik,második,első,stb genes gép miért nem alkalmas a W11 futtatására? Jó tudom cserélj gépet meg androidos appok támogatása+elvileg linux app,de akkor is 2021 van jó lenne megtanulni optimalizálni. Vagy veszek egy integrált procis lapot azt ennyi. Úgy os ott van a gép mellett az xbox one x
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyermek PC játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest