Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Meggyi001: Mágneses vízálló GPS nyomkövető - 1 hetes felhasználói vélemény
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZoleeWolf
tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Amit írok az csak egy tapasztalt, vélemény, és nyilván lesz ellenkezője is.
Én probléma nélkül tudtam a 10-ről 11-re frissíteni, és a működésében sem tapasztaltam problémát. Szerintem se pozitív, se negatív értelemben nem rontott a gépemen a 11.
Az általam használt programok, játékok rendesen futnak.
A felhasználói felületet szokni kell, a start menü elég puritán, de szerintem megszokható.
Szerintem ha a gép alkalmas a11-re akkor nem valószínű, hogy lesz probléma, az én meglátásom, hogy inkább ott lehet probléma ahol a követelmények szerint alkalmatlan gépre teszik fől a 11-et, és például driver probléma lép fel.
Hangsúlyozom ez csak az én személyes tapasztalatom, és azt azért hozzáteszem, hogy két gép van az otthonomban ami alkalmas a 11-re, de csak az egyikre tettem fel a biztonság kedvéért
.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Xbox tulajok OFF topicja
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Milyen processzort vegyek?
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.