- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
#WindowsSpotlightNotWorkingProblem
No, azt hiszem sikerült megoldanom a dolgot. Minden létező dolgot kipróbáltam, amit a tutorialokban, hivatalos válaszokban írtak. Kitöröltem a Spotlight cache-t, kikapcsoltam, visszakapcsoltam, Powershellben újra raktam, stb. Gyakorlatilag végig csináltam minden ezzel kapcsolatos javaslatot és semmi. Egyszerűen nem akart működni, és nem frissült a Spotlight kép a zárolási képernyőn.
Aztán olvastam valahol, hogy fel lehet tenni a Dynamic Theme appot a Storeból, és az megoldja. És valóban. Feltettem, és lássanak csodát két klikkelés után működik.
Nevetséges, hogy egy Windows 11 alap funkciót egyszerűen nem lehet működésre bírni, még magának a MS-nak a javaslatai alapján se. Egy 3rd Party applikációval meg simán működik a dolog. Csak segítségként, ha más is szenvedne ugyanezzel a gonddal
Új hozzászólás Aktív témák
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC FEKETE ARANY. 3 év garancia!
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest