Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
janaman01
addikt
No..csak hogy akkor akkor a rendszerről is beszélgessünk kicsit..most hogy aktívabban használtam, rgy idő után az egyik alkalmazásban való nyomtatáskor állandóan hibára futott a nyomtatás ..teljesen újra kellett inditani, utána jó lett, olyannyira hogy a nyomtatási sorban lévőket újrainditás után egyből vágta ki a nyomtató
, néha a keresőikonra mutat a kurzor, akkor felugrik a kis keresőablak a lrhutóbbi keresésekkel és kintmarad, még rá nem.nyomok a kereső ikonra...a defender random üzeneteket dob hogy nincs védve a pc kapcsoljam be, total commanderben a görgetés nagy ritkán abbamarad csak akkor megy tovább ha kejlölök valamit és újra görgetem
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, néha a keresőikonra mutat a kurzor, akkor felugrik a kis keresőablak a lrhutóbbi keresésekkel és kintmarad, még rá nem.nyomok a kereső ikonra...a defender random üzeneteket dob hogy nincs védve a pc kapcsoljam be, total commanderben a görgetés nagy ritkán abbamarad csak akkor megy tovább ha kejlölök valamit és újra görgetem