Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- daninet: Automatikusan fordított magyar feliratok AI segítségével
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Felment hiba nélkül a meglévő Win10 mellé a Win11.
DualBoot-tal kapcsolatban nem kellett semmit állítanom, kezelte a Windows magától, egyből az operációsrendszerválasztó ablak feljött a Win11 telepítésekori első újraindításkor.Egy nap után azt mondom, hogy szebb lett, kerültek bele jó funkciók, meg egy rakás hülyén megoldott funkció.
Nagy részét ki lehet kerülni, ahogy olvasgattam, pl.: óra(visszaolvasva felfedeztem), feladatkezelőt szerettem az asztalról elérni, most csak rögzíteni tudtam az asztalon, hogy gyorsan elérjem. Start menüre ki kell még találni valamit, mert ezt az ajánlott ablakot el kellene tüntetni onnan.Ami nem tetszik, a beállítások, be kellett volna mindent integrálni a gépházba. De nem, szal használhatom párhuzamosan a vezérlőpulttal együtt. Sötét mód elkerülte a vezérlőpultot, meg a régi win xp óta velünk lévő ablakokat(eszközkezelő,stb.). Van, amit már a gépházba átkerült, de ez így a nesze semmi fogd meg jól.
Jobb lett a dizájn, de olyan, mintha laggol-olna. Asztalon jobb klick menü, tök jó lenne, a régi menüt meg minek kellett belerakni nem tudom. De azt se értem, hogy abba a menübe, miért ragadt be a Windows Terminal, és ki se tudom onnan szedni.
Rendbe kellene szedni a microsoft fiókomat is, mert valami nem jó. Ez a bejelentkezés elég a cégnél, itthon nem akarom. Olvastam, hogy külsős progival sikerült megoldani, de nem bíznám rá a jelszavam.
Összefoglalva, ez így jelen állapotában egy Win10 Facelift, alakítottak a kinézeten, meg kaptunk átgondolatlan felhasználói felületet. Motorháztető alatt mit alakítottak meg ki tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Bittorrent topik
- Autós topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártytafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 2 (A1567) 16GB Wi-Fi + Cellular Asztroszürke
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB CM MasterBox MB520 TT 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest