Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- mefistofeles: Hoppá, veterán lettem!
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
-
LOGOUT.hu
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Annyi itt a sírás-rívás az inkompatibilis eszközök terén. Mindenki is megpróbálja a 100-as benzint beletolni a kétütemű trabiba is. Hátha megy. :-)
Komolyan kedvet kaptam egy full supportos hw beszerzésére és megnyomogatni tényleg ezt a 11-es ablakot.
Van itt min. 4 eszközöm ami Win11 inkompatilis, szépen megérkezett a z értesítés a WU-n keresztül, de ettől nem dőlök a kardomba.
5 évig még simán használható mindegyik Win10-el.
Viszont a rengeteg picsogás is érdekel, hogy mi is az, ami kiváltja ezt.
Régi motoros Linuxosként az összes létező "is" desktopot "is" kipróbáltam. Mindig megtaláltam mindig mindent, az adott GUI testreszabásához.
Nem értem az itteni picsogásokat az emberek nagy részéről. Mikor egy szűk réteg, nem általkodik belemenni a részletekbe és testre szabni a rendszert.
Mi lenne ha? Egyszer valaki felteszi magának ezt az új Win11-et és eltölt vele, mondjuk 6-8 órát és végig nyomkod mindent? Kvázi megismeri azt az új rendszert.
Azt keresi, hogy mit hol lehet beállítani benne és nem azt, hogy az előző rendszerben mi hol volt?
Ennyire retardáltak vagytok?Amióta kijött, megjelent hivatalosan a Win11. Ez a legelfuseráltabb, leg idiótább topik. Mindenki ezeregyszáz huszonhatodjára ugyanazt kérdezi, teljes fogalmatlansággal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Sok gyártó szavaz a hagyományos tápcsatlakozóra a GeForce RTX 5060 sorozatnál
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nintendo Switch
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest