- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- gerner1
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
millk
csendes tag
Köszi a helpet King Unique, Doky586, Vasti74 végül tényleg a telefonos aktiválás működött de az már nem is telefonos hanem aka.ls/aoh keresztül megy.
Röviden leírom milyen problémákba futottam bele hátha segít másnak, profiknak lehet redundáns és egyértelmű (nem részletes leírás).
Tehát lapcsere után a Rendszer- >Aktiválás-> aktiválás hibaelhárító új eszközt cseréltem felület nem engedett be MS fiókba, vagy jelszó nem megfelelő vagy valami probléma történt próbálja később címszó alatt. Reseltem MS jelszót, beállítottam helyi fiók jelszót, nem segített. Úgy oldódott meg hogy a Fiókok- >Saját fiókok menüpont alatt eltávolítottam az MS fiókomat (gmail). Ezután már beentedett a hibaelhárító új eszközt cseréltem opciója de akkor jöttek a fentebbi hibaüzenetek #33541 . 2 utolsó opció az MS (élő) ügyfélszolgálat és a telefonos aktiválás. A telefonos aktiválás nem is telefonos már hanem aka.ls/aoh keresztül megy. Be kell pötyögni 1 halom számot a fenti weblapra amit a Rendszer->Aktiválás menüpont alatt feldob, majd amit ő visszaad halom számot bepötyögni a Rendszer-> aktiválás menübe. Miután mindent beírtam aktiválás gombra katt majd Unknown error hívja az ügyfélszolgálatot. Ezt 3x eljátszottam, majd a 3. végén meguntam, elengedtem már a témát (reinstall gondolatok) bezártam a telefonos aktiválás menüt a és random feldobta, hogy aktiválás kész...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest