- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geth
veterán
Jónak kéne lennie ezen is...
Híres utolsó mondatok
Nem kell tudnod mi az a PreLoader, linkeltem korábban cikket (ehhez nem kellenek kulcsok, a PreLoader-rel betöltöd az MS .efi-jének a hashét a Secure Boot adatbázisba).
Kérdezted, hol vannak az MS kulcsai, linkeltem.
Asrocknak írtál már?#332 Pyttawrx
45x leírták neki, hogy mit kell csinálni, de Nála ez nem működik. Olyan mintha az MS kulcsait nem vagy rosszul helyezi el a firmware a Secure Boot adatbázisába, ezért nem tudja validálni az MS binárisait. A Linuxé elindul, de mivel ez 2 külön kulcs, ezért csak 1 kulcsot érint a probléma.
Az MS kulcsait (azokat a kulcsokat, amivel az MS efi binárisa alá van írva, remélem nem valami más kulcsra gondolsz...) kézzel is be lehet tolni, az MS oldalán elérhetőek (linkelve volt).
Alternatív megoldás, hogy PreLoader-rel (linkelve volt) az érintett binárisok hash-ét betolja az ember az adatbázisba (egyszeri művelet, amíg nem reseteli a Secure Boot adatbázist).
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- LENOVO ThinkPad T470,14",FHD,i5-7200U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11, ÚJ akkumulátor, LTE KÁRTYA
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest