Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
isti732712
aktív tag
Igazad van! A többiek nevében nem nyilatkozhatok,de a sajátomban igen! Én vagyok a hülye és nem értek hozzá,nem tudom a te szintedet elérni ha belepusztulok akkor sem,ez már az a szint amikor a kérdést sem értem,nem hogy meg tudnám válaszolni,a beszélgetéseket elnézve te egy tökéletes ember vagy,csak éppen mi "én" nem értem értjük mit szeretnél!
Valami más idősíkon helyezkedsz el ezért valóban lehetséges ,hogy a te bios-odba bár nem is kell semmi,és nem is lehet beállítani semmit mert a te idődben már a win11 is elavult oprendszernek számít,meghajlíthattad a tér időt, ezért nem értjük egymást!Mindenkinek kellemes szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest