Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• VikMorroHun

őstag

No, ez rosszul kezdődött. Letakarítottam szinte mindent arról a partícióról, amit hozzá akartam fűzni a C: partícióhoz. Volt rajta kb. 320 MB adat, amit átmásoltam a Program Files\dotnet mappába, mert oda tartozik (korábban sokkal több volt, és azért kellett máshova raknom, mert kénytelen voltam bűvészkedni a szabad hellyel). Az eredeti helyéről persze töröltem, hiszen már nem kell.

Aztán jött a partíció kezelés. Rossz menüpontot választottam (bővítse a C: partíciót a mellette levővel). Elvileg ez is ugyanazt eredményezné, mint ha simán törölném a feleslegeset, aztán hozzárendelném a C:-hez a felszabadult helyet, de erre csak azután jöttem rá, hogy elindult a folyamat, és hosszú percekig tartott. (Törlés, hozzárendelés 5 mp alatt készen van.)

Sebaj, megvárom. Kb. 10 perc alatt készen lett.
    Újraindult a gép.
    Újraindult a gép.
    Újraindult... Ekkor már tudtam, hogy baj van. Végül a két nappal ezelőtti biztonsági mentésből helyreállítva a C: meghajtót meg a boot partíciót működik a gépem, csak a dotnet mappa elveszett, mivel az még nem volt ott a mentéskor. Viszont a Windows 11 telepítő már türelmetlenül várja, hogy ő következzen...

Új hozzászólás Aktív témák