Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
VikMorroHun
őstag
No, ez rosszul kezdődött. Letakarítottam szinte mindent arról a partícióról, amit hozzá akartam fűzni a C: partícióhoz. Volt rajta kb. 320 MB adat, amit átmásoltam a Program Files\dotnet mappába, mert oda tartozik (korábban sokkal több volt, és azért kellett máshova raknom, mert kénytelen voltam bűvészkedni a szabad hellyel). Az eredeti helyéről persze töröltem, hiszen már nem kell.
Aztán jött a partíció kezelés. Rossz menüpontot választottam (bővítse a C: partíciót a mellette levővel). Elvileg ez is ugyanazt eredményezné, mint ha simán törölném a feleslegeset, aztán hozzárendelném a C:-hez a felszabadult helyet, de erre csak azután jöttem rá, hogy elindult a folyamat, és hosszú percekig tartott. (Törlés, hozzárendelés 5 mp alatt készen van.)
Sebaj, megvárom. Kb. 10 perc alatt készen lett.
Újraindult a gép.
Újraindult a gép.
Újraindult... Ekkor már tudtam, hogy baj van. Végül a két nappal ezelőtti biztonsági mentésből helyreállítva a C: meghajtót meg a boot partíciót működik a gépem, csak a dotnet mappa elveszett, mivel az még nem volt ott a mentéskor. Viszont a Windows 11 telepítő már türelmetlenül várja, hogy ő következzen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Asus ProART Gaming PC! i9-13900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 27% - MSI RTX 5080 SHADOW 3X OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Samsung, SK Hynix 8GB / 16GB / 32GB DDR5 laptop Memoria!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest