- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- N€T0X|N: Villanydrótkecske
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért nem értem, mert előtt nálam is, sőt most ma miután eltávolítottam a frissítést megint futott, aztán telepítés közben is futott... majd a telepítést befejezve, újraindítva, már nem fut, és ugye Chromium alapú maga az Edge is, de fut az Opera (ami szintén Chromiumra épül), és a Firefox is.
Csak a Chrome nem, de az egyértelmű, hogy a frissítés miatt van, mert ha a frissítés nincs fent akkor fut, ha fent van akkor nem fut. Eseménynaplóban semmilyen információt nem kaptam, hogy milyen hibába fut bele, olyan mintha rákattintás után, egyáltalán nem is indulna el, de a feladatkezelőben van egy pár MB-os Chrome folyamat ilyenkor.
Most azt csináltam, hogy fent van a legújabb frissítés, mert fontosabb, hogy foltozva legyen az OS, és Chrome-ot nem indítom el, eddig is csak Youtube-re töltöttem fel vele a videókat, most az Edge-ből teszem, mert Windows-on nekem az Edge az alapértelmezett. Egyébként a másik gépen, amin Windows 10 van, ott a Chrome továbbra is simán indul a tegnapi frissítéssel is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Asustor NAS
- Nintendo Switch
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- OpenMediaVault
- BestBuy topik
- Starlink
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hosszabb videón a hamarosan megjelenő Tempest Rising című RTS (PC)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest