Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashy
veterán
mi van bennük?
-
Zordkaszás
senior tag
Szerzel egy ntfsdos nevű progit (abból is a fizetős verziót ami tudja írni is az ntfs-t) bebootolsz egy DOS lemezzel, elindítod, bemountolod az ntfs partíciókat, és törlöd a fájlokat.

Szerintem...
-
Lateof
tag
up
-
Lateof
tag
Na nem tudtam értelmesebb címet adni a topicnak

Szóval windows koönyvtáramban van ez a négy rejtett file, kiterjesztés nélkül, és egyenként 800mb-sak... Közvetlenül ''megszületésük'' előtt Partition Magic 8-at használtam letter átrendezésre, és a köv induláskor kiírta hogy kevés a hely a c-men. Mivelhogy 5gb-s a win particióm, és ez a 4 file el is foglalja a fennmaradó helyet. A probléma az, hogy nem tudom őket törölni. Nem írásvédettek és elvileg semmi nem használja őket.. legalábbis nem mutatja. Partition Magic-et már töröltem, de nem tudok velük mit kezdeni, win újratelepítés meg most volt, eddig nyomorult vírusokkal szenvedtem, amik érdekes módon kerültek fel a gépemre, de ez más téma.
Amúgy az Avast! DCOM Exploit attackot ír folyton, pedig már feltettem az updateket, meg mindent.. Monnyuk mindig blockedet ír, de akkor is idegesítő.
Nya, lécci segítsetek, hogy írtsam le ezt a négy nagy akármit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- E-roller topik
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Spórolós topik
- Magisk
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Új Lenovo 14 Slim5 WUXGA OLED 620nit Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 1TB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Garancia
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Honor Magic6 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest