Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Nos, nekem nem is magával a fordítással van bajom, hanem a függőség felrakással. (ezért szeretem a MDK-t, mert ott ha fordítani kell, akkor a 3CD-n a gyakori függőségek fent vannak, a maradék meg letölthető .rpm-ben, szinte kivétel nélkül). Valószínűleg most is Gentoo-t használnék, ha nem omlott volna össze :( (máig nem értem, hogy mi történt :F)
-
Cathfaern
nagyúr
Ne sértődj meg, de utolsó. Abból az egyszerű okból kifolyólag, hogy 1. nem ment csak más kernellel a gépemen, ezért külön szórakoznom kellett vele. 2. Engem nagyon zavar, hogy mindent fordítani kell hozzá. Persze mindez nem azt jelenti, hogy rossz lenne a Slack, csak nekem nem jött be.
Btw. ebből is látszik, hogy mennyire nem ''szakmai'' szempontok alapján van összeállítva a lista.
[Szerkesztve]
Most jut eszembe: az egész csúszik eggyel felfele, tehát a Slack van az utolsó előtti helyen. Ennek az oka: Rad Hat. Az az oprendszer, ami nem enged egy mp3-at lejátszani, az max. egy nagy nulla a szememben. -
Cathfaern
nagyúr
Jaj. Bocs, ez csak kiszaladt a számon :)
Szóval konzol előszedése: nos két féleképp lehet, vagy egy grafikus felületű konzolt használsz (most nem tudom a GNOME-nak mi az alapértelmezettje, de a ''felső tálcán'' ott van az ikonja), vagy a ctrl+F1/F2/F3...-al átváltasz karakteres módba (az F1 ugyebár az épp futó, így oda hiába lépsz be, nem tudsz mit kezdeni, mert épp fut a grafikus felület). Vissza a ctrl+F7-el lehet lépni.
MOD: Most azon filózok, hogy lehet hogy shift+ctrl+F1 billenytű? :F De régen használtam linuxot! :(
[Szerkesztve] -
Cathfaern
nagyúr
A legújabb UHU nem béta, hanem rc (relase candidate). De ez lényegtelen.
Nos, a net nem is fog menni, ha az UHU vezérlőpulttól várod a segítséget. Nekem azzal legutoljára talán az 1.0-ban ment (de lehet, hogy az 1.0 rc3-ban).
Megoldás:
konzolba beírod:
adsl-setup (megjelenő kérdésekre értelemszerűen válaszolva)
majd
adsl-start
s már megy is a net. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
Don Vittorio
üzenetére
Ehh...ráadásul ha az ember vmi nagyobb dolgot tölt (>50MB, vagy egyéni ízlés szerint), akkor egyértelmű, hogy olyan programot használ, ami tudja folytatni a megszakított letöltést, nem? :U
Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest