- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Aktív témák
-
Zoltán
őstag
Naszóval most kicsit lenyugodtam mert most megy!!!!!!!! Szóval mégis lehet Linuxos belőlem!!!!!!! Újra kellett telepíteni, mert nem lehetett kézzel sem elindítani azt az izét, ha meg a drivert meg akartam változtatni, akkor fagyott. Még az egér drivernél is. De a lényeg, hogy most megy. :) :) :)
De a Net még nem megy. ADSL van. Szerintem az a gond, hogy a hálókártyám sem ismeri fel. Realtek rtl 8029-es. Találtam egy olyan részt a Gnome-ban, hogy UHU vezérlőpult, vagy hasonló. Na ott van olyan hogy hálóztatok állítgatása, de nem megyek semmire vele. Van aki le tudná nekem lépésről-lépesre írni, hogy hogyan kell netet csinálnom? Tehát:
Matáv ADSL
Realtek rtl 8029
Klasszikus, fekete ADSL modem
UHU-Linux 1.1 , feltehetőleg béta.
Köszönöm mindenkinek aki eddig segített!!!!!!!!!!!!
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest