Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
Zoltán
őstag
Naszóval most kicsit lenyugodtam mert most megy!!!!!!!! Szóval mégis lehet Linuxos belőlem!!!!!!! Újra kellett telepíteni, mert nem lehetett kézzel sem elindítani azt az izét, ha meg a drivert meg akartam változtatni, akkor fagyott. Még az egér drivernél is. De a lényeg, hogy most megy. :) :) :)
De a Net még nem megy. ADSL van. Szerintem az a gond, hogy a hálókártyám sem ismeri fel. Realtek rtl 8029-es. Találtam egy olyan részt a Gnome-ban, hogy UHU vezérlőpult, vagy hasonló. Na ott van olyan hogy hálóztatok állítgatása, de nem megyek semmire vele. Van aki le tudná nekem lépésről-lépesre írni, hogy hogyan kell netet csinálnom? Tehát:
Matáv ADSL
Realtek rtl 8029
Klasszikus, fekete ADSL modem
UHU-Linux 1.1 , feltehetőleg béta.
Köszönöm mindenkinek aki eddig segített!!!!!!!!!!!!
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest