Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Dell XPS
veterán
Szia,
Szerintem tedd fel itt gyorsan a kérdésedet, és sokkal hamarabb megoldódnak a problémák:
Nettáblák, tabletek Android op. rendszerrel /MID Apad stb. / (kiemelt téma)
Máskor egy kicsit nézzél jobban körül, és egy megfelelő topic-ba tedd fel a kérdésedet! (már a Te érdekedben is) Köszi!

-
Zotyo72
csendes tag
Szevasztok! Ért itt valaki az Androidhoz és a Motorola Xoom tablethez?
Probléma: tegnapról mára megszűnt a WiFi a tableten. Az összes eddig működő hálózatot "hatókörön kívülinek" látja. Miközben más eszközök tudják használni az adott, helytől függő WiFi-t. Mobil network, 3G működik.
Nem állítottam semmit, nem telepítettem semmit, WiFi be van kapcsolva, beállítások változatlanok, kikapcs-bekapcs megtörtént, WiFi nincs.
Android 4.0.4. a gépen, ha ennek van jelentősége.
Ötletek?
Jah, a címben nem Wiki, hanem Wifi, csak még ideges vagyok.
Aktív témák
- HP Zbook 15 G8 Fury i7/32GB/500+1TB SS/ Quadro 4GB
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/512 FHD
- Acer TravelMate Spin B311RNA- - Érintőképernyős
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest