Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Aktív témák
-
illaberek
csendes tag
Persze, adom, csak ha nem kell, mert van már és kerülgetnéd úgyis, akkor nem tenném bele a dobozba. De adom, persze.
A telefonszámom 20/2316292 Németi Attila
MSN közelben nem leszek este, de ha mégis, akkor az attila_nemeti@yahoo.com a címen vagyok elérhető.
Kösz hogy írtál, a garanciát mindenképpen megnézem és amikor beszélünk, meg tudom mondani meddig érvényes még. -
beencee
őstag
-
-
illaberek
csendes tag
Igen, hát elég se füle se farka lett, ide sosem írtam még.
Itt vagyok pesten a kilencedik kerületben. A típusa.. adok inkább linket, legalább a doboz látszik.
http://www.vihi.hu/files/new/router.jpg
http://www.vihi.hu/files/new/router2.jpg
az antennáét nem tudom, örültem hogy tudott szerezni egy ismerősöm, arról képem nincs -
illaberek
csendes tag
Van egy Belkin ... milyen is? 802,11g vezeték nélküli routerem eladó.
Vigyétek, 13ezerre gondoltam (22 volt). Ha valaki viszi, akár kaphat hozzá egy hálókártyát és egy beltéri antennát is, ami három falon át is vette a mannát.
bocs ha nagy a kép, vagy ha nem látszik. a link jó mindenesetre
Attila
Aktív témák
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest