Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsotesz81
senior tag
válasz
Balcsix #1271 üzenetére
Hali
Nálam egyértelmű kedvenc a Glenmorangie Signet, sajnos meg is kell fizetni
. A megfizethetőbb kategóriából Glenfiddich Project XX, Bushmills 10 éves Sherry Finish Whisky. Ár/érték arányban nálam Arran-ok, Singleton. Még olcsóbban meg a jó öreg Jack Daniels
. Az Islay ízvilág annyira nekem nem jön be, nem is nagyon veszek abból a régióból.
-
Antonio
senior tag
válasz
Balcsix #1074 üzenetére
Na erre én is kíváncsi vagyok, mi lesz a véleményed. Vajon te is érzel valami furcsát ... Remélem nem cseszték el.
Nekem anno nagyon bejött, "minden benne van ami egy jó Whisky-hez kell" (és ezt anno nagyon baráti áron tette gondolom erre rájöttek és, be is árazták újra), egy kis füstöség de nem tolakódó hanem az a kellemes háttérben megbúvó aminek hála a klasszikus karakteres whisky íz jegyek is megtalálhatóak élvezhetőek, a korty utáni kellemes csípősség pedig külön kuriózum. -
zsotesz81
senior tag
-
Antonio
senior tag
válasz
Balcsix #1054 üzenetére
Még 2021 karácsonyra/szülinapra kaptam többek közt ezt a két whisky-t (Glenfarclas 12 és a Tomatin 12).
Egyik se rossz de Glenfarclas szerintem jobb, (erre mondtam Feleségemnek hogy ilyet bármikor vehet). Könnyen fogyasztható alap malt mindegyik de így utólag visszagondolva Glennek teltebb markánsabb karakteresebb ízei voltak mint Tomatininek aminél talán az alkohol is kicsit tolakodóbb volt.
-
Gibo
senior tag
válasz
Balcsix #1058 üzenetére
Kezdésnek esetleg egy Glen Grant 10 yo + Glen Moray 12yo kombót ajánlanék. Ha csak egy scotch-ot szeretnél, akkor lehetne egy Glen Moray 12yo + Wild Turkey, az úgy pont 20 k fölött van.
Amennyiben szeretnél vmi füstöset kipróbálni akkor Talisker 10yo, vagy édesebben Talisker Port Ruighe. -
Frogged
aktív tag
Az áráért mindegyik bullet jó , a rye alig drágább mint a sima és lényegesen jobb szerintem számomra eddig az egyetlen rye whisky ami igazán ízlett.
A 10es testesebb mint az alap és nem olyan nyers a lecsengése.
Alap vetően azoknak való a Bulleit akik a nagyon édes bourbonoket szeretik.
A 10es áráért már kapni Wild Turkey rare breedet vagy Four roses single barelt amik szintén nagyon jók árérték arányban de nem biztos hogy kezdő bourbon ivoknak ajánlanám mert azért vadabb íz világ mind2 mint a 10es. -
Gibo
senior tag
Kezdésnek szerintem válaszd a Bulleit - Makers Mark - Wild Turkey 81 Proof trióból azt amelyiket éppen olcsóbban, esetleg akcióban találod.
Nekem személy szerint a Wild Turkey a kedvencem.Rozs whiskey-t kóstoltál már? Van egy elég karakteres ízük..abból elsőre szerintem csak kostolót szerezz.
-
Gibo
senior tag
Kellemes a Bulleit, a sima hasonló szintet hoz mint a Wild Turkey (81 Proof). Jó a 10 éves is, de annyival szerintem nem mint amennyivel drágább..egyszer mondjuk mindenképpen megéri kipróbálni. Ott van még hasonló áron a Makers Mark is, szintén egy jó alap bourbon szerintem. A 10éves Bulleit árában ott a Wild Turkey Rare Breed is, szintén kiváló, hordó erősségű bourbon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Home server / házi szerver építése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobilinternet
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gitáros topic
- Facebook és Messenger
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest