- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jookomak
őstag
Van itt valaki aki probalta mar a Laphroaig 18-at es le tudna beszelni rola?
-
jookomak
őstag
-
jookomak
őstag
válasz
killertibi
üzenetére
Igyátok meg inkább. Nem lesz nagy szám, üvegben nem érik már a whisky.
-
jookomak
őstag
Azt hittem ez csak egy átcímkézett red label. Kölyökkorunkban a megtestesült macsóság volt, igazi ámerikaji életérzés. Aztán felnőttünk, és rájöttünk, hogy ez a kalinka vodka helyi megfelelője.
A black szerintem teljesen iható, és valahogy attól még másnapos sem nagyon vagyok.
-
jookomak
őstag
-
jookomak
őstag
Legolcsóbb valódi és iható whiskynek egyedül a Jamesont tartom. Piros Johnny, Ballantines nem üti meg a mércét, amit whisky néven lehet kapni.
Az eredeti kommentre pedig...hát sok sikert az ismerkedéshez. Ahogy itt a topikban is látom 10-en 10 féle italt vennénk mondjuk 15k-ért.
Nézegesd a helyi supermarket, vagy a whiskynet akcióit, aztán próbálj ki mindent, ami szimpatikus. -
jookomak
őstag
Nálam pont fordítva. A selectet egy vizes, kevésbé karakteres löttynek tartom a 10-hez képest. Quarter caskhoz volt még szerencsém tőlük, az meg a kettő között van számomra. A 10 a kedvenc, speciel nekem a mai napig a kedvenc whiskym, de én kimondottan szeretem az extrém dolgokat. Lagavulin pl kevésbé füstös, igazából a tökéletes whisky, nem lóg ki semerre sem, épp ezért mondják sokan a világ legjobbjának.
-
jookomak
őstag
Én scotch single malt párti vagyok, így a kísérletezés nálam kimerült 4-5 márkában. Ardbeg, Laphroaig, Talisker, Lagavulin, Macallan. Esetleg Glenmorangie, Auchentoshan. Ez a néhány darab nagyjából le is fedi az emberi léptékű top kategóriát. Ha ezeket végigkóstolod, utána már nem lesz szükséged semmilyen oldalra, vagy táblázatra.
-
jookomak
őstag
Sziasztok!
Lagavulin 16 milyen egy Laphroaig-hoz, Taliskerhez képest? Lafi féle atomfüstös, vagy moderáltabb?
Legutóbbi nagyobb volumenű whiskym egy Nikka from the barrel volt. Sajnos nem tudok olyan részletességgel írni az ízekről, mint egyesek, de annyit elmondhatok, hogy a skót single maltokhoz képest ez már túl lágy volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- LEGO klub
- Wuthering Waves
- Melyik tápegységet vegyem?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- Több db 512GB M.2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD
- Logitech MX Master 3S for MAC
- 1 év garancia, Hp 640 G8 i5-1135G7 16Gb rammal win11-el
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest