- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tatejkas
tag
válasz Slownz #15855 üzenetére
A SEO nagyon függ attól, hogy mivel foglalkozik az adott cég. Nem csak blog írás létezik, rövidtávon meg felejtős is. Ha tartalomírással akarsz vásárlókat szerezni, akkor a 2000 szavas hosszú és jól megírt cikkekre lesz szükséged. Itt az a kérdés, hogy megéri-e, illetve képes vagy e megírni ezeket a cikkeket. De annak sincs semmi értelme, hogy írj egy 1001-k cikket az adott témában,
Ha maradunk a vízvezeték szerelőnél, akkor ott simán működhet a onapage oldal, csak legyen regisztrálva a Google térképen és legyen sok pozitív értékelés amit a google is lát. Itt ez jelenti a SEO. Persze a vízvezetékszerelő is elkezdhet blogolni, de a blogolásra jobb úgy tekinteni az elején szerintem, mint egy hobbi, különben hamar megunod.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Slownz #15858 üzenetére
Érdekes dolog ez a SEO, van egy megbízóm akinek az előző fejlesztői tele spamelték az odalát kulcsszavakkal, fapados színegyezéses rejtés, kb ami takarja a blackhat SEO praktikákat keyword spam alatt, annak a minta példája az oldal.
Bizonyára nem jöhettek ki túl jól mert 1-2 kétes URL-t is tartalmazott durva felnőtt tartalmú oldalakra az oldal kódja. Habár ezt átlag felhasználó nem láthatta és kattinthatta le.
A lényeg, hogy ezek alapján mivel hónapok óta megy így az oldal, azt gondoltam, hogy a keresők kb teljesen kibannolták. Erre Googleben a céltermékükre amit gyártanak első helyen vannak...
Na erre varjon valaki gombot
-
martonx
veterán
válasz Slownz #15855 üzenetére
Marhára nem számít, hogy hetente új adat legyen a website-odon a SEO szempontjából. Sőt bizonyos értelemben még negatív hatása is lehet. Valamit nagyon félreértettél.
Persze egy blognál nyilván átvitt értelemben számíthat, hiszen az egyik legfontosabb elv még mindig az oldaladra mutató linkek "ereje", és ha folyton új témákat dobsz be, talán jobban tudod növelni az olvasóid számát, talán nagyobb esélyed van felkerülni valami hírportálra, mint hivatkozási alap, vagy ilyesmi.
De önmagában simán kitörölheted a minden héten új contenteddel ha az hétről hétre szart se ér, és kutyát nem érdekel.
Megfordítva a dolgot egy one page site is lehet elég érdekes a gugli szerint, ha mittudomén az egy vízvezetékszerelőnek az oldala, és valaki vízvezetékszerelőt keres a guglibanÉn kérek elnézést!
-
DNReNTi
őstag
válasz Slownz #15685 üzenetére
Mar miert ne lehetne lokalban osszerakni?
Tucat alkalmazas van ra, peldaul Windowsra a Wamp, Macre a Mamp, csak hogy a ket legegyszerubbet mondjam. Szvsz nem praktikus a "prod szerverre" fejleszteni...(#15684) dangerzone
Wamp-ot letoltod, telepited, konfiguraciorol olvasgatsz kicsit.
WP-t letoltod, felrakod a mar mukodo lokal webszerveredre.
A WP kerni fog adatbazist, mivel mar van mysql szervered, belepsz, csinalsz neki adatbazist.
Felkonfigolod a WP-t, feltoltod tartalommal, testre szabod tetszoleges pluginekkel.
Amikor ugy van, hogy kesz vagy, keresel egy adatbazis migralo tool-t WP-hez (mer' a masolas nem fog mukodni halaistennek) es atmigralod vele a DB-t arra a domainra ahol futni fog.
FTP-n felmasolod a WP mappadat a tarhelyre.
Ennyi.Valaki javitson ki, ha valamit kihagytam.
but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
-
martonx
veterán
válasz Slownz #15567 üzenetére
Attól függ, milyen végződésre akarsz regisztráltatni. Igaziból az összes magyar regisztrátort akkora ívből kerülném el, amekkorában csak lehet.
Ha nemzetközi is jó (.com, .net stb...) akkor godaddy vagy AmazonWS. Ezek jók és olcsóak, de a .hu-t nem ismerik
Ha mindenképpen magyar (.hu) kell, akkor eurodns.com A fis-fos (tarhely.eu és társai sziasztok) magyar garázs cégekhez képest húzósak az áraik, de ez legalább normális nemzetközi cég, ennek megfelelően nulla bürokráciával, és a díjban benne van 1-1 évnyi ingyen SSL tanúsítvány is, aminek a megléte szintén nem hátrány
Én már rég túlléptem azon, hogy ha 2 év alatt megspórolhatok 4000 Ft-ot, akkor akár a legszarabb céget is nyugodtan kiválasztom.Erről eszembe jutott, hogy mi adta meg nekem a végső lökést, hogy magyar céggel ne kezdjek Megtaláltam a regisztrációs form validációs hiba vizualizálás kvintesszenciáját az egyik cégnél:
[ Szerkesztve ]
Én kérek elnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Háztartási gépek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- BestBuy ruhás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Escape from Tarkov
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Xbox 360
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% Brutális i7-13700H 14Magos! 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
- Iphone 16 pro max 256gb istyle. 2027.10 ho.-ig garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest