Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sotyks94
aktív tag
Én úgy tudtam hogy a fényjavítás csak szoftveres, nem hardveres, és így nem eszi le az fps-t. Bár ahogy néztem videót az alatt is normális képfrissítéssel bír, így kb mind1. A HD-t nem a tényleges HD-ra értettem hanem a 720p vagy afelettire. Az meg hogy jó valami, relatív. A mostani vacakhoz képest amim épp van egy c270-nek is a képminősége, felbontás és képfrissítése is mértékegységekkel jobb. Biztos van 10k környékén vagy a felett ennél is sokkal jobb (meg aztán 20k felett, aztán 50k felett, aztán 200k felett, stb egészen a milliós kamerákig) is, de az már nem kell nekem épp most. A képernyő sarkába egy pici képnek elég egy ilyen felbontású/képminőségű is bőven elég lesz (reményeim szerint). Szóval igazából az ehhez hasonló árkategóriában kérdeztem/kérdezek rá hátha tud valaki jobb alternatívát, bár ahogy ma körbenéztem a neten annyira nagy különbségek (felfele) nincsenek (max sokkal rosszabbak ennyiért).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest