Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nysteve
csendes tag
Üdv!
Akadt 1 nagyon idegesítő problémám:
Vettem 1 webkamerát, feltelepítettem. Ha filmet próbálok rögzíteni: windows movimakerrel - lefagy a videó rögzítésénél
pinacle studio 9-el - lefagy a videó felvétele után
maga a webkamera programja, letiltja a hangot (a hangerőszíbályzóba úgy jelzi, hogy engedélyezve van).
Ha MSN-en, vagy skype-on próbálok webkamerás hívást indítani: szintén letiltja a hangot.
Javasolták, hogy rakjam fel az ACE Mega Codecs pack-ok, utánna a divx-et. Megtettem, de nem hatott, a webkamera programja tovább tölt, mint eddig, és roszabb lett a képminőség.
Tudtok segíteni?
ui.: a probléma az új alaplap, videókari, processzor óta van, előszőr nem foglalkoztam vele, azt hittem csak a kamera a rossz, most kipróbáltam másféle kamerákkal is és akkor is ezt csinálja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 5 8640HS 16GB /512SSD/1év gari
- Dobozos Asus VivoBook S 15 Laptop 15,6" -30% Snapdragon X Elite 32/1TB 3K OLED 120Hz
- Jó állapotú Playstation 2 SLIM SCPH-70005 csomag eladó!
- Emc CX4-4PDAE STORAGE- adattároló - 15X 3TB - Több db van
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest