Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Új hozzászólás Aktív témák
-
nysteve
csendes tag
Üdv!
Akadt 1 nagyon idegesítő problémám:
Vettem 1 webkamerát, feltelepítettem. Ha filmet próbálok rögzíteni: windows movimakerrel - lefagy a videó rögzítésénél
pinacle studio 9-el - lefagy a videó felvétele után
maga a webkamera programja, letiltja a hangot (a hangerőszíbályzóba úgy jelzi, hogy engedélyezve van).
Ha MSN-en, vagy skype-on próbálok webkamerás hívást indítani: szintén letiltja a hangot.
Javasolták, hogy rakjam fel az ACE Mega Codecs pack-ok, utánna a divx-et. Megtettem, de nem hatott, a webkamera programja tovább tölt, mint eddig, és roszabb lett a képminőség.
Tudtok segíteni?
ui.: a probléma az új alaplap, videókari, processzor óta van, előszőr nem foglalkoztam vele, azt hittem csak a kamera a rossz, most kipróbáltam másféle kamerákkal is és akkor is ezt csinálja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest