Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spawn82
tag
Üdv mindenkinek!
Szomorúan látom, hogy ez a téma halott. A mindennapi felgyorsult életünkben egyre inkább vagyunk rászorulva az internetes áruházakra. Praktikus lenne, ha mindenki megosztaná tapasztalatait ez ügyben, mert egyikünk sem szeret rosszul járni.
Akkor egy aktuális tapasztalat. Nagyon remélem, hogy nem gond, ha megnevezem a boltot is, hiszen a hozzászólás anélkül semmit sem ér. Az eset sajnos már 2 alkalommal történt meg. A második most a napokban. Röviden a lényeg annyi, hogy a PCLAND-nál vásárolt termékekre nincs garancia. Már ami a műanyag dolgokat illeti. Egy pendrive-ról van szó. Visszavittem, hogy lecsúszkál a borítása. Mit tesz isten eltört az eladó kezében. Azért visszaküldik hátha. Másnap jött a telefon, hogy bocsi, de miután törötten vittem be garit vesztett. Egy másik alkalommal kb 7-8 hónapja történt, hogy egy kártyaolvasót vittem vissza, hogy cuki meg minden, de nem olvassa az SD kártyát. Mondták, hogy megnézik, és majd telefonálnak. 4 nap alatt sikerült kitalálni, hogy szerintük tökéletes. Hazahoztam. Mondom kipróbálom megint, hátha én vagyok a béna. A kezemben szétesett. Visszavihettem volna, de egy 1500 Ft-os tétellel nem szórakozok gondoltam. Most már tudom, hogy kellett volna. Bár arra is ugyan azt a választ kaptam volna, amit most kaptam. Széttörted? Akkor gari vesztés van. Nos így jártam én. Senkinek nem ajánlom ezt a boltot. Aki a történetet nem hiszi járjon utána. Papírom van róla, hogy igaz a sztori.Üdv mindenkinek, és figyeljünk oda, hogy hol vásárolunk.
Ui.: Az iPont mindenkinek tudom ajánlani. Átszoktam hozzájuk, és nincs velük semmi gond. Korrekt nyitvatartás, és árak.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Okos Otthon / Smart Home
- Energiaital topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- PlayStation 5
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - MAGYAR - 42 Ciklus - 98% akku - 1,5 év gari
- HP Elitebook 840 G4,14",HD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÚJ Lenovo Legion 5 - 15.1"WQXGA OLED 165Hz - Ryzen 7 260 - 24GB - 1TB - RTX 5060 - 3 év gari - HUN
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad L460,HD+, 14",i5-6200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest