Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowdog
veterán
válasz
TúróRudi #2745 üzenetére
-A START menüből el lehet-e tüntetni nem használt bejegyzéseket (Kedvencek, Dukuk)
Egyszerűen nem lehet eltüntetni. Egy részük (sőt gondolom a többi is) a registry-ben van meghatározva:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\Explorer\Shell Folders]
"Favorites"="\\Windows\\Favorites"
"My Documents"="\\My Documents"Ezeket még nem próbáltam kitötölni, de elképzelhető, hogy törléssel el lehetne tüntetni. Én már egyszer ráfáztam a registry buherára, ezért a kedvedért ezt most nem fogom kipróbálni.
Minden registry-ben történő módosításnak rendkívül nagy a veszélye. Ha valami rosszul sül el, ROM frissítés lesz a vége. És mivel ezek a könyvtárak rendszer szintűek, a törlésüket veszélyesnek tartom.
Akkor megkerdeznem neked (nektek) melyik az idealis freki ???
Nálam a 76,00 MHz van beállítva.
-
snowdog
veterán
válasz
TúróRudi #2044 üzenetére
1. Van arra lehetőség, hogy a WINCE-ből egyből elérjem a kikapcsoló menüt (amikor visszaszámlál, és teljesen kikapcsolható?
Van. Készíts egy ilyen linket: 1#"\ResidentFlash2\YFAP\PowerOff.exe"
2. AS 4.5 iszonyatosan lassan másol a Residentflashbe 10MB negyed óra... Ugyanakkor ha az SD kártyára másolok USB kapcsolattal, az normális gyorsaságú. Mitől lehet ez?
Az AS szerintem USB 1.1-en kapcsolódik a géphez, az meg ennyire lassú. Egyébként megfigyelésem szerint az AS nem szeret nagy file-okat másolni, gyakran egyszerűen kilép nagy file-ok másolása közben. Semmiképpen nem ajánlom másolásra.
3. Program ikonját cserélném. Milyen-mekkora formátum kell? És hogyan lehet egy exe programnál lecserélni?
Ezt az ikont maga az exe file tartalmazza, nem egyszerű belenyúlni. Az egyik lehetséges program neve Resource Tuner, ez képes rá. Ezzel ki lehet exportálni az ikont, meg lehet nézni mekkora az eredeti mérete, és egy pont akkora méretű, de másik ikonnal ki lehet cserélni.
-
PLaci58
addikt
válasz
TúróRudi #1939 üzenetére
Túrórudi!
Szerintem megfelel. Csak a BT és FM dolgok nincsenek benne, egyébként ugyanaz.
Processzor: Sirf Atlas III. 396 MHz, de csak 324 MHz-e működik!
Memória: 64 MB RAM és 2 GB Flash
GPS vevő: Sirf (a processzorba építve)
Op. rendszer: WinCE 5.0
Alkalmazások: Audió lejátszó, Videó lejátszó, TXT olvasó, Kép nézegető.
Akkumulátor: kb. 4 - 4,5 óra folyamatos üzem, kb. 20 nap készenlét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Robot fűnyírók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest