- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
vettél már dragon keyeket?
Minap folyton belefutottam ezekbe, persze kulcsom nem volt. Kavatot kerestem, lett is, de semmi kód sajna.
Endgame? Voltál már a temple of profitban is? Emlékszem, mikor először véletlenül odakeveredtem, utána megnéztem, h hol voltam, azt a helyet kerüljem el...
Minden nullifier engem akart
Profit taker az endgame, nem? Még nem kaptam küldit rá, gondolom Fortuna a hátsó szobában lesz, vagy a kölköknél?
Igazán nem szeretem a vénuszt, néha horgásztam, mászkáltam, pár ilyen thermia meg pókvadászaton voltam, de inkább Cetus jön be. Majd ráveszem magam erre is egyszer...
Meglett Vauban meg még pár cucc. Amprex igazi hentelőgép lett, csak kellett rá 6 forma+catalyst... De nagyon jó vele menni, kicsi arca plasmor, de itt van rapid fire is. Ajánlom, ha nem félsz ennyit herdálni rá -bár neten láttam stat buildet is, kevesebb formával, dual modokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- BestBuy topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- AliExpress tapasztalatok
- Hálózatokról alaposan
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest