Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
Egyik devstreamen elhintették hogy majd egyszer lehet cross progression a platformok között, tehát az adott platformon lévőkkel játszol csak, de minden amit összeszedsz elérhető máshol is. A Destiny októbertől így működik úgyhogy ez biztos ösztönzi majd őket hogy megcsinálják. Warframenél az a hátráltató tényező hogy a konzol változatok mindig le vannak maradva pár patchel és nem ugyanaz a tartalom érhető el a platform exkluzív skinek miatt sem, de ezt csak meg tudják oldani ..
-
khalox
őstag
Semennyire. Egyszer volt ilyen, amikor kiadták PS4-re és Xbox-ra. Aki akart, az mehetett, de nem vihetett magával ott sem mindent. A dolog csak odafelé működött és csak egyszer, a meghirdetett időben.
Eleve a tartalom is más konzolon és pc-n, szóval én nem tartanám vissza a lélegzetem... bár a Sony mintha tesztelgetett volna valami crossplatform működést korábban, úgy általában, nem tudom, mi lett belőle aztán.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - ASUS Vivobook S15 OLED Notebook! Ryzen 5 5600H / 24GB 3200MHz / 500GB NVMe
- Ryzen 7 5800X3D // számla // garancia //
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G2 LTE WUXGA i5-1145G7 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 15 128GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest