Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
nem hiányzott nekem sem, a bolygórendszer dizájnos mint a fene, de átláthatatlan, gyakorlatilag egy nulla, nem találtam az extractor dronjaimat, hogy hova raktam le őket, túl pici "ikonnal" jelöli a szegmenseket, és ezáltal is átláthatatlan, meg ez hogy a Tower kulcsok átkerültek relikviákba, az oké hogy látni miket dobnak, de miért nem maradhatott meg úgy ahogy volt és egy extra menüvel, vagy valamivel kiegészült volna... jah meg extra cuccként meg lehet venni szindikátustól pár archwing/új- fegyver darabjait, ill még lett ez az berakva megint frissítés gyanánt... eléggé emészteni kell a változásokat

// plusz a void küldetéseknek mostantól semmi értelme, nem ad semmi rewardot, csak ezek a relikviaszaroktól lehet prime cuccokat kapni (legalábbis eddigi tapasztalat...). fura érzés bemenni viod küldetésre úgy hogy nem ad épkézláb rewardot... sztem mintha egy asztalra szépen felállított makettet most felborítottak volna mindenestül...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3998, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs