Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
nem hiányzott nekem sem, a bolygórendszer dizájnos mint a fene, de átláthatatlan, gyakorlatilag egy nulla, nem találtam az extractor dronjaimat, hogy hova raktam le őket, túl pici "ikonnal" jelöli a szegmenseket, és ezáltal is átláthatatlan, meg ez hogy a Tower kulcsok átkerültek relikviákba, az oké hogy látni miket dobnak, de miért nem maradhatott meg úgy ahogy volt és egy extra menüvel, vagy valamivel kiegészült volna... jah meg extra cuccként meg lehet venni szindikátustól pár archwing/új- fegyver darabjait, ill még lett ez az berakva megint frissítés gyanánt... eléggé emészteni kell a változásokat

// plusz a void küldetéseknek mostantól semmi értelme, nem ad semmi rewardot, csak ezek a relikviaszaroktól lehet prime cuccokat kapni (legalábbis eddigi tapasztalat...). fura érzés bemenni viod küldetésre úgy hogy nem ad épkézláb rewardot... sztem mintha egy asztalra szépen felállított makettet most felborítottak volna mindenestül...
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Synology NAS
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Jó lenne, ha ez a monitor megtalálná az útját Európába
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Eladó egy soundcore boom 2 se
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest