Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Nekem rengeteg olyan frame van, ami nem tetszik és pedig nagy közönség kedvenc. Nidus pl, Rhino, Mesa. Oberon nagyon tetszett még kicsi voltam, de akkora csalódás is volt. Ember szintén nagyon nem jött be pedig alig vártam, hogy megszerezzem. Többet tudok felsorolni ami nem tetszik, mint ami tetszik. Persze majd ha veterán leszek és nem lesz mit tennem lehet változik majd a véleményem, ha lesz időm szépen mindet felépíteni meg megtanulni. Fegyverekkel is így vagyok, Redeemer Prime meg az íjjak nagyon nem jönnek be nekem pl.
Nekem Focus farm-ra van Saryn, Volt, Mirage meg Equinox. Majd ha jön a Duviri akkor gondolom megint előkerülnek. Devstream-ből lejött, hogy dolgoznak rajta vagy legalábbis ötletelnek.
Nekem a Dex Dakra volt a nagy kedvenc meg az első Forma-s és Catalyst-os fegyverem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 White 128Gb újszerű állapot, független
- Apple MacBook Air 2025 13.6" M4 10C/8C - 256 SSD - 16GB RAM - 3 ÉV GARANCIA
- ZOTAC GTX 670 AMP! Edition 2 GB GDDR5 256 bit PCI-E Videokártya
- Gigabyte GA-B75M-D3H LGA 1155 alaplap, + i5-3470S Processzor
- Asus GTX770-DirectCU II OC 2 GB GDDR5 256 bit PCI-E Videokártya
- PC Architech Branding
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7400 8GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest