- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Nekem rengeteg olyan frame van, ami nem tetszik és pedig nagy közönség kedvenc. Nidus pl, Rhino, Mesa. Oberon nagyon tetszett még kicsi voltam, de akkora csalódás is volt. Ember szintén nagyon nem jött be pedig alig vártam, hogy megszerezzem. Többet tudok felsorolni ami nem tetszik, mint ami tetszik. Persze majd ha veterán leszek és nem lesz mit tennem lehet változik majd a véleményem, ha lesz időm szépen mindet felépíteni meg megtanulni. Fegyverekkel is így vagyok, Redeemer Prime meg az íjjak nagyon nem jönnek be nekem pl.
Nekem Focus farm-ra van Saryn, Volt, Mirage meg Equinox. Majd ha jön a Duviri akkor gondolom megint előkerülnek. Devstream-ből lejött, hogy dolgoznak rajta vagy legalábbis ötletelnek.
Nekem a Dex Dakra volt a nagy kedvenc meg az első Forma-s és Catalyst-os fegyverem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Highguard
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mesterséges intelligencia topik
- iPhone topik
- Windows 11
- Formula-1
- További aktív témák...
- Eladó egy bontatlan új Sony Xperia 10 VII 8/128Gb fekete színű készülék
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest