Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Syl: UPS - te áldott!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head:
nah, akkor nem csak engem untat, h defre megy 3 mesa, meg én...
Nekem a Dakra Prime volt a favorit sokáig, jó rivennel. Lecseréltem egy nagyobbacska Meewan zaw-ra, ebbe is van riven, most MR30 tesztre is ez kellett, meg Wuki, akinek a klónja nukorral adta a condition overload alá a statust... Kronennel is elbánnak szerintem, nem értem, h miért szeretik, nekem a kétkezesek nem jönnek be. -ugyanitt dex dakra riven eladó...
nubreed:
és itt jön, amit Head is írt, h ha kipróbálod a cuccokat, akkor kiderül, h Neked mi tetszik, mi passzol a stílusodhoz. Nekem pl. kitgunban és amp-ban is más a megfelelő, mint az istenített meta build. Az nekem nem jó. Zawokat Cetusban tudsz gyártatni, de deimoson is vannak még kitgun részek, event alatt zaw alkatrészeket is lehetett kiszedni.
Ha "elkap" a játék rendesen, akkor már azért szeded ki a cuccokat, h kipróbáld. Nekem ilyen Ash, Wukit váltotta, addig az vot a nagy szerelem. De ki tudja, Neked melyik a legjobb? Még lehet, h Te sem. Most kezdem a többi frame-t "felfedezni", kb. a felére van már használható buildem és úgy-ahogy tudok velük játszani. Van még vagy 10, amit csak felhúztam, igazán nem is ismerem.
Másik, h én pl. feladatra építek spéci cuccokat, ha ez megtetszik Neked, akkor annyi az MR9 maradsz tervednek
Pl. Indexre volt egy jó Wukim, jó fegyverekkel (hirudoért sokat kell küzdeni). Majd jött s4hu|SyD^ és "tönkretette"
Megmutatta, h Titania mit tud indexen. Megint építkezés...
Arbira is készült pár cucc. Feladattól függően van 3-4 bejáratott frame+fegyverek.
Szal. ha végigérsz a mapon, akkor lesznek még lehetőségek, játékmódok, amikhez kevés az alap cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mini-ITX
- Házimozi haladó szinten
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Gitáros topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest