Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
őstag
"alig tudsz pakolni modokat a hajóra"
Ahogy láttam a Plexus lett a hajó modolása, és ezt a modolást tudod vinni a random csapatba, szóval ez hozzád tartozik és nem a hajóhoz, ez lett az Avionics helyett. Ahogy láttam a Plexus szint növkedésével nő a capacity is, és a slotokat lehet formázni is."ez megint egy "pénznyelő" lesz"
Ezt nem egy hét alatt kifarmolható tartalomnak szánták, szóval jah ez a jó és egyben a rossz is benne. Szerintem érdemes várni a modolásokkal."a driacot átnyomták endoba-deminek"
hogy az új modokat ki tudd maxolni és szerintem endoból mindig kevesebb van mint creditből."a hajó flux energy-je saját energiából táplálkozik"
Ezt eddig csak videón láttam, én nem próbálgattam, ez szerintem is fail és gyorsan változtatni fogknak rajta."fullosak voltak az instrictjeim, de most azt is megnövelték"
Ez nem igaz. Nálam az újraelosztás után mind a négy (Tactical, Piloting, Gunnery, Engineering) ugyan úgy maxos lett (szóval ugyan annyi lett, mint volt), a most érkezett Commandot meg 0-ról kezdtem el húzni. Kb 1-2 órát tudtam játszani és már 6-os.
Ha nálad nem így volt akkor valszeg bugos és jelentsd."küldetéseken meg mit sem változtattak,"
Mivel eddig csak egy bolygót nyitottam ki, erre nem tudok választ adni, de pl nálam volt meches küldi is, néztem is is wtf?
Summa summarum, kár pörögni ezen így az elején. Ahogy eddig minden nagy frissítésnél itt is vannak bakik meg bugok, de majd szépen kikupálják. Ha jól láttam este már két hotfix is jött.
Egyébként én külön örülök hogy zsugorítottak a railjack belsején, sokkal jobb ez így.
Új hozzászólás Aktív témák
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Óra topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 / GTX 960/12 Gb Ram (Erősebb, mint a 1050 Ti!)
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- LG 27G640A-B - 27" IPS / QHD 2K / 300Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Samsung 870 QVO 8TB Sata 2.5 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest