- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
ez az egész egy kalap szar lett, a hozzászólásokat is olvasva steamen, rengeteg a hőzöngő játékos aki kigrindelte a fullos hajóját, módjait, cuccait azok most előröl kezdhetik kb a legalapabb küldetésekkel, meg grindel megint az egész szart... a hull, armor meg shield modokat lecserélték aura modokra, alig tudsz pakolni modokat a hajóra... nem is beszélve arról akinek amúgy is kevés a kredit... azoknak ez megint egy "pénznyelő" lesz, 3-4 modot húztam fel, erre ement vagy 3-4 millio kredit... a driacot átnyomták endoba-deminek?! eddig volt haszna mint különálló mati, a hajó flux energy-je saját energiából táplálkozik... saját RJ-et "csak úgy" nem tudom kivinni (max soloban vagy üres térképre ahol senki sem játszik), ha kimegyek akkor bedob egy random crew-be, az első tegnap az volt hogy ki akartam próbálni a saját hajómat hogy mi lett belőle... ehelyett csatlakoztam egy csapathoz... fullosak voltak az instrictjeim, de most azt is megnövelték, így megint farmolhatom azt is, mondjuk gondolom ez is volt a cél hogy akkor már felpörgessék a játékos tábort... de a küldetéseken meg mit sem változtattak, mert bemész, deaktiválsz, kijössz, szétlövöd, visszamész, és ezt megcsinálod egymás után többször - ez lett volna a fő probléma hogy ezen változtassanak, erre marad minden ugyan az a gagyiság, ugyan még a corpusokat nem néztem, a hajóra is beraktam 3 lich-em - időről időre ahogy hozzányúlnak a RJ_hez egyre szarabb lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Patriot Viper Extreme 5 RGB 2x16GB 7800 MHz CL38 - 7 év gari!
- Gigabyte Z170X, 32GB DDR4, GTX 1070 - 500 GB SSD + 1 TB HDD
- Samsung Galaxy A16 4/128GB +tok Tökéletes állapot, független, alig használt!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- LG UltraGear 32Gb650-B Gaming monitor
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 02.21
- Beszámítás! Benq GW2480 24 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- Új Gigabyte Gaming A18 QHD+ 165Hz IPS Ryzen7 260 Ai 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest