Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
ez az egész egy kalap szar lett, a hozzászólásokat is olvasva steamen, rengeteg a hőzöngő játékos aki kigrindelte a fullos hajóját, módjait, cuccait azok most előröl kezdhetik kb a legalapabb küldetésekkel, meg grindel megint az egész szart... a hull, armor meg shield modokat lecserélték aura modokra, alig tudsz pakolni modokat a hajóra... nem is beszélve arról akinek amúgy is kevés a kredit... azoknak ez megint egy "pénznyelő" lesz, 3-4 modot húztam fel, erre ement vagy 3-4 millio kredit... a driacot átnyomták endoba-deminek?! eddig volt haszna mint különálló mati, a hajó flux energy-je saját energiából táplálkozik... saját RJ-et "csak úgy" nem tudom kivinni (max soloban vagy üres térképre ahol senki sem játszik), ha kimegyek akkor bedob egy random crew-be, az első tegnap az volt hogy ki akartam próbálni a saját hajómat hogy mi lett belőle... ehelyett csatlakoztam egy csapathoz... fullosak voltak az instrictjeim, de most azt is megnövelték, így megint farmolhatom azt is, mondjuk gondolom ez is volt a cél hogy akkor már felpörgessék a játékos tábort... de a küldetéseken meg mit sem változtattak, mert bemész, deaktiválsz, kijössz, szétlövöd, visszamész, és ezt megcsinálod egymás után többször - ez lett volna a fő probléma hogy ezen változtassanak, erre marad minden ugyan az a gagyiság, ugyan még a corpusokat nem néztem, a hajóra is beraktam 3 lich-em - időről időre ahogy hozzányúlnak a RJ_hez egyre szarabb lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs