Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Źşë'

addikt

válasz ViZion #7841 üzenetére

ez az egész egy kalap szar lett, a hozzászólásokat is olvasva steamen, rengeteg a hőzöngő játékos aki kigrindelte a fullos hajóját, módjait, cuccait azok most előröl kezdhetik kb a legalapabb küldetésekkel, meg grindel megint az egész szart... a hull, armor meg shield modokat lecserélték aura modokra, alig tudsz pakolni modokat a hajóra... nem is beszélve arról akinek amúgy is kevés a kredit... azoknak ez megint egy "pénznyelő" lesz, 3-4 modot húztam fel, erre ement vagy 3-4 millio kredit... a driacot átnyomták endoba-deminek?! eddig volt haszna mint különálló mati, a hajó flux energy-je saját energiából táplálkozik... saját RJ-et "csak úgy" nem tudom kivinni (max soloban vagy üres térképre ahol senki sem játszik), ha kimegyek akkor bedob egy random crew-be, az első tegnap az volt hogy ki akartam próbálni a saját hajómat hogy mi lett belőle... ehelyett csatlakoztam egy csapathoz... fullosak voltak az instrictjeim, de most azt is megnövelték, így megint farmolhatom azt is, mondjuk gondolom ez is volt a cél hogy akkor már felpörgessék a játékos tábort... de a küldetéseken meg mit sem változtattak, mert bemész, deaktiválsz, kijössz, szétlövöd, visszamész, és ezt megcsinálod egymás után többször - ez lett volna a fő probléma hogy ezen változtassanak, erre marad minden ugyan az a gagyiság, ugyan még a corpusokat nem néztem, a hajóra is beraktam 3 lich-em - időről időre ahogy hozzányúlnak a RJ_hez egyre szarabb lesz

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés