Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Én is gondolkodtam, hogy kicsit meghúzom az MR szintem, de szerintem rávárok valami Event-re. Egyelőre csak gyártogatom a fegyvereket. Steel Path napikat csinálom ha van időm rájuk(általában nincs), viszont nekem is ott vannak a deszkák, AMP-ok, Zaw-ok, Kitgun-ok(még utána kell néznem melyik részükre ad egyáltalán MR-t), Kuva fegyókkal is nagyon le vagyok maradva. Deimos, Mech-ek. Szóval túl sok minden.
Egyelőre most az motivál, hogy megismerjek új játékstílusokat meg új frame-eket amikkel nem játszottam, mint Mag meg Gauss. Úgyhogy építgetek most mindent IS. Videókat nézek, próbálgatom, hogy mi is jó nekem. Aztán majd kialakul.
Közben meg jönnek az új tartalmak és mindig lemaradok.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- X1 Nano Gen2 13" 2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Nagyon szép,megkímélt Asus 15,6",Intel(2,58Ghz)Hibátlan Működésű,nagyon jó akku,NO SSD,NO TÖLTŐ
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- SAPPHIRE RX 9070 XT 16GB GDDR6 PULSE GAMING - Új, 2 év gari - Eladó!
- ThinkPad X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- AKCIÓ! Dell Vostro 15 3590 FHD notebook - i5 10210U 8GB DDR4 250GB SSD Intel UHD W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- RITKASÁG! Avexir Raiden DDR4 4GB/8GB ramok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest