- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nah, tegnap solo megcsináltam a giant point-ot, pont ott volt az anomália is. Kicsit sokáig tartott, mert nekem kellett ugye mindent is, lerohanni a kohóba, ilyesmi.
Mire legyártottam a tölteteket, addigra szétlőtték a hajót. Akkor meg a flux cucc fogyott el. Végül csak sikerült a maradék 3 crew-t is leszedni, irány a hajógyár, meg az anomália. Összesen olyan 2000 dirac-ot hozott. Még 2 node-ot kell a fullhoz fejlesztenem, azaz 3600 dirac, 2-3 kör itt.
Cronus nincs meg, melee-ből hiányzik még sok, secondary már csak két kuva szutyok és a spectra vandal kell. Archgunból csak a morgha hiányzik, Cortege meglett, ahhoz képest, h mennyire lehúzták fórumokon, sztem tök jó lett. Kuva survira vittem, Baruuk 4 és ez volt a fegyó, hamar kimaxoltam. Cronus kard hiányzik, esélytelen a megszerzése. Ha nem lesz elérhető platért, akkor ez bentmarad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotó állvány eladó
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dobozos új HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest