- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
nagyúr
Sziasztok!
Én még viszonylag új vagyok a Warfame -ben, sőt, kb 2 hete kezdtem neki, mivel most nem nagyon van mással játszani és eddig eléggé behúzott. Már jó pár dologra rájöttem magamtól vagy olvastam Wikin, stb. Egy nagy bajom van, sehol nem tudok Serration modot szerezni. A flawed verzió természetesen meg van, de azzal combosabb ellenfelek ellen már nem sokra megyek, ezért elkezdem farmolni azokat a helyeket ahol lehet számítani azza, hogy majd előbb utóbb dobja nekem. Kb 3 napja már csak ezt csinálom, de semmi, eddig nem dobott vagy adott serration modot a játék. Próbáltam Earth Cambria spy missiont sokszor, azokat az excavation missziókat ahol szintén előfordulhat, meg más dolgokat is a Wiki alapján, de eddig semmi. Mit csinálok rosszul vagy mire kéne odafigyelnem vagy máshogy csinálnom? Kissé őrjítő, hogy az egyik legesszenciálisabb mod és ennyire nem lehet hozzájutni....
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 17 256GB mist blue ICENTRE számla! 3 év Apple garancia! 2029 január 11-ig!
- Dell Latitude 3510 / Intel Core i5-10generáció /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill / WINDOWS11
- Dell Vostro 3400 / Intel core i5-11generációs / 8gb ddr4 / 512gb NvMe ssd / WINDOWS11
- iPhone 16 PRO 128GB fehér titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 94%!
- iPad Pro 12.9 128GB M1 Cellular Ezüst 2021 1 év garancia
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest