Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
nagyúr
Sziasztok!
Én még viszonylag új vagyok a Warfame -ben, sőt, kb 2 hete kezdtem neki, mivel most nem nagyon van mással játszani és eddig eléggé behúzott. Már jó pár dologra rájöttem magamtól vagy olvastam Wikin, stb. Egy nagy bajom van, sehol nem tudok Serration modot szerezni. A flawed verzió természetesen meg van, de azzal combosabb ellenfelek ellen már nem sokra megyek, ezért elkezdem farmolni azokat a helyeket ahol lehet számítani azza, hogy majd előbb utóbb dobja nekem. Kb 3 napja már csak ezt csinálom, de semmi, eddig nem dobott vagy adott serration modot a játék. Próbáltam Earth Cambria spy missiont sokszor, azokat az excavation missziókat ahol szintén előfordulhat, meg más dolgokat is a Wiki alapján, de eddig semmi. Mit csinálok rosszul vagy mire kéne odafigyelnem vagy máshogy csinálnom? Kissé őrjítő, hogy az egyik legesszenciálisabb mod és ennyire nem lehet hozzájutni....
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung kuponkunyeráló
- Hardcore café
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- AliExpress tapasztalatok
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- Komplett gép: i7 12700 - 4.90 Ghz / 32 GB DDR5 / 512 GB NVMe / Win 11 Pro - HP Z2 tower G9
- Asztali PC , i5 9500T , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB m.2
- Asztali PC , i5 12400F , RX 6600 XT , 16GB RAM , 512GB nVME , 1TB HDD
- iPhone 13 256GB Midnight
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1, 18 X1 gamer laptopokhoz
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest