Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
nubreed
üzenetére
Bárki ad neked bármilyen alap mod-ot szerintem, van tonnaszámra. Szerintem se görcsölj rá, az elején nem kell más, a Flawed elég.
Én csak 8-9 után leszek este. Alap warframe-eket már ne add el, van Helminth rá. Próbálj klánba bekerülni. Sok jó dolog van ott.Csinálj minden pintot a bolygókon meg a küldetéseket. Lassan haladj.
-
vaakuum
addikt
válasz
nubreed
üzenetére
Igazából teljesen jól csinálod, az rng meg majd előbb-utóbb beadja. Lényeg, hogy ne görcsölj rá, mert akkor nem játék lesz a játék, hanem farmolás kevesebb szórakozással.
Próbálj meg inkább slotokat szerezni a frémekhez meg a fegyverekhez. Az szerintem sokkal fontosabb, mint hogy az elején legyen egy célirányos modod. És egyszer csak észreveszed, hogy már egyébként zsákszámra vannak modjaid, mert mindenhol hullanak. A játék nagyrészt úgyis abból áll, hogy a fegyvereket és a frémeket kimaxolod, és utána eladod őket, hogy csak azok maradjanak, amiknek tényleg van értelme. Én pl azokkal az alap fegyókkal és frémekkel kezdtem annó, aminek tudtam, hogy van prime verziója, és az alapot olyankor csak kimaxoltam, és eladtam, a prime egy kicsivel úgyis jobb lesz később. Eleinte elég a sima felszerelést húzni, a prime cuccokat még hagyjad. Mondanám, hogy adok modot, tuti van (vagy lóvét, hogy vegyél, de a játék sincs feltelepítve lassan egy éve, meg szerintem már guildben sem igen vagyok, ahol tradelhetnénk...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Spórolós topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nem spórolt a PCI Express sínekkel a Maxsun alaplapszörnye
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Elektromos autók - motorok
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Alienware 17r4 olvass
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs