Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
senior tag
#7592s4hu|SyD^ Egyedül még nem próbáltam, de a Combat Discipline nagyon sokat dob h ne szedjék szét a mechet a mobok. Fastkillel biztosan meglehet csinálni, csak az nem ad annyit, meg ugye több player több mob. 2-2 felállásban toltuk akkor adta a legtöbbet, de volt, hogy 2-1 felállásban én maradtam egyedül a spawnoló orphixokra ott azért kellett arconpörögni Hildrynnel is h legyen energia meg ne kússzon fel a mérő hogy a többiek tudják folytatni a másik orphixnál a setient ölést. Ha lenne jó csapat azért egy kör alatt simán meglehet csinálni a 30k+ is. Kevesebb mint egy hét alatt napi 1 körrel ki lehet szedni és maxolni a legdrágább arcane-ket.
Tridolonon meg azért elég nagy az RNG h ki tudj szedni mindent és oda is kell fasza csapat hogy egy este menjen legalább a 3x3 és ugye akkor mindnekinek ott kell lenni időben.#7593ViZion Emlékszem amikor kijött a Bonewidow valaki írta itt, hogy miért vesződök Fortunán a mech húzással amikor lesz rá event és fel lehet szépen húzni. Félig-meddig igaza volt, de én akkor úgy gondoltam, hogy az eventen már nem akarok baszakodni a mech modolással. Tökömnek lenne kedve most Bonewidowal rohangálni az event alatt h az is maxos legyen.
Scarleten klasszisokkal könnyebb volt az arcaneket kiszedni, vagy legalábbis én haladósabbnak éreztem mint itt. Ráadásul az event alatt könnyen ki lehetett maxolni az Intrinsics-eket is. Akkor maxosra toltam az összes arcane-t és még pluszt is tudtam kiszedni, erre most OV alatt kb esély sincs annyira drágák. Lehet h ezért is tolják kevesen, mert akkor mindenki kiszedte aki akarta.
Amúgy a Necramech Flow-t pont meg tudod venni Loidtól ha jól emlékszem.#7594parasutyo Ha visszakeresel itt a fórumban egy párszor le lett írva hogy mi a menete, sőt ha jól emlkszem egyszer én is leírtam már ide pontról pontra hogy hogyan kell tradelni. Annyi változás talán volt azóta, hogy mostmár kell hozzá a kétlépcsős azonosítás is, anélkül nem megy.
Ha behívnak dojoba akkor a másik fél tud indítani cserét, neked csak rá kell nyomni és kész, semmit nem kell keresni/csinálni dojoban, felugrik a trade menü amikor elfogadod a kérvényt.
#7596khalox Semmi gond, igazad van amúgy. Nekem a scarlet bejött, ez az event is bejönne, ha lenne rá rendes csapat. A 40-ig húzás először ugye a Paracesis-el jött aztán jött a cuccok guildelése ami csak dupla felhúzást jelent, utána a kuva fegyókat is 40ig kellett húzni, most meg a mecheket. Minden szinttel erősebb is lett az adott motyó a polaritáson túl. Valamelyik devstreamben azt mondták, hogy így tuti megbuildelik az emberek az adott cuccokat. Nekem is vegyes érzéseim vannak ezzel kapcsolatban, de annyira nem zavar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- TCL LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Horgász topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Logitech G29 + Logitech H váltó!
- P1 Gen6 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- T14s Gen1 14" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Vadonatúj iPhone 14 PRO 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 2027 január 15-ig Apple garancia!!!
- darkFlash Shadow Pro
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest