- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Kingston A400 - SATAFIRM S11 probléma megoldása.
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
5150head
üzenetére
Event első napján kezdtem kiszedni a mechet... pár sérült rész volt, többit adták. A boosterrel+blessingel pikk-pakk felhúztam. Szerencsémre volt platom, formám, rengeteg endo... így nagyjából felszereltem. Persze pár mod még jól jönne, flow meg ilyesmi, de azért már bőven jobb, mint a bent található hulladékok.
Ampot is csináltam eventre, arra a pár napra, amíg a mech készült. Szerencsém is volt, tudtam rá időt szakítani.
Vik én a Spear-nál jártam úgy, h próbáltam, de se ídőm, se kedvem, se cuccom nem volt igazán megfelelő. Volt, aki le is oltott anno alliance-on, h ha igazán akartam volna, akkor kiszedem a ceti lacerát. OK, akkor nem tudtam, majd lesz újra... és lett is.
Szal. amire van időd, kedved, azt szedd ki, többi meg majd legközelebb. Párat mentem csak, igazán nem is néztem, h miket dobott, ha van plusz és tradelhető, akkor átadom szívesen.Arcane kiszedéshez (nagyobb tételben) gyakorlatilag 24/7 kellene játszani az event alatt.... Nem tudom, h ki találta ki a cell dolgot, de bekaphatná neki a fűnyíró...
És látva, h mennyit ad, sztem sokan lesz.ják.
Új hozzászólás Aktív témák
- ID-COOLING IS-50X V2 low profile hűtő, 50mm magas
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Pavilion Gaming 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3050Ti 16GB 1TB NVMe új akku gar
- GIGABYTE RTX 5080 12GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És látva, h mennyit ad, sztem sokan lesz.ják.