Hirdetés
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
senior tag
#7589parasutyo Ezek mind bent vannak a játékban, akár ki is farmolhatod őket. Ha nem szeretnél vele vesződni, akkor ahogy Vizion is írta klánban próbáld meg a csereberét. Én ált az ilyesmit dukát árba oda szoktam adni (a másik ad helyette olyan prime itemet amiből van neki és ugyan annyi dukátot ér) A platot inkább költsd slotokra, mert az mindig kell.
#7590ViZion K-Drive: Affi bosster, Primo Flair, Inertia Dampeners, + ami neked a trükközéshez kell - jump high növelés stb. Fortunán Balra kimész az épület melletti nagy csőre, felugrasz, trükközöl ráugrasz a csőre és csúszol majd ezt ismétled 6000 pontig mert az a cap és leugrasz a földre, hogy megkapd a pontot. Kicseszettül grindos és unalmas. Ha megunod az épület mögött vezet fel szerpentin szalagkorláttal ott is lehet szórakozni.
Eventre én is bevittem 2 klántársat de mindkettőt kidobta (bár az egyik rámírt közben privátra h kimegy wc-re...
szóval lehet h ez volt az oka hogy "kidobta" a játék.
Érdekes randomoknál sose dob ki senkit...
Amúgy ahogy írtam neked is, érdekes ez a klán meg ali. Shifu is írta ma, h neki se szoktak reagálni ha beír valamit. Cianid tartott nagytakarítást a klánban az inaktív játékosok között karácsonykor, a klán kb 1/3-a el is tűnt. Nem tudom hogy a többi klán is ennyire passzív-e mint a miénk meg az alinkban lévők...
Szívesen nyomnám az eventet de hát nincs kivel, maradnak a randomok, de nagyon sok a láma...
OVE-en egy aránylag normális csapattal sikerült 26k+ összehozni, de simán lehetett volna több is, ha az egyik srác ölni is tudott volna. Szerintem nagyon sokan szartak a mechekre és nem buildelték fel őket és ez látszik a random csapatokon is.
Nem is értem, pedig nagyon sokáig volt event affi bosster, aki akarta most nagyon könnyen felhúzhatta a mechet 40-re az eventen csak ugye kellenének a mech modok is hogy jó legyen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Proxmox VE
- Milyen okostelefont vegyek?
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- TCL LCD és LED TV-k
- World of Warships
- OTP Bank topic
- Tőzsde és gazdaság
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Laptop! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512+256 SSD
- Új Asus Vivobook 15 FHD OLED Ryzen5 7520U 4.3Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 610M Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
szóval lehet h ez volt az oka hogy "kidobta" a játék.
OVE-en egy aránylag normális csapattal sikerült 26k+ összehozni, de simán lehetett volna több is, ha az egyik srác ölni is tudott volna. Szerintem nagyon sokan szartak a mechekre és nem buildelték fel őket és ez látszik a random csapatokon is.