Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- doc: Regisztrált 2003-02-27 10:12, azaz 7303 napja - nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
őstag
#7589parasutyo Ezek mind bent vannak a játékban, akár ki is farmolhatod őket. Ha nem szeretnél vele vesződni, akkor ahogy Vizion is írta klánban próbáld meg a csereberét. Én ált az ilyesmit dukát árba oda szoktam adni (a másik ad helyette olyan prime itemet amiből van neki és ugyan annyi dukátot ér) A platot inkább költsd slotokra, mert az mindig kell.
#7590ViZion K-Drive: Affi bosster, Primo Flair, Inertia Dampeners, + ami neked a trükközéshez kell - jump high növelés stb. Fortunán Balra kimész az épület melletti nagy csőre, felugrasz, trükközöl ráugrasz a csőre és csúszol majd ezt ismétled 6000 pontig mert az a cap és leugrasz a földre, hogy megkapd a pontot. Kicseszettül grindos és unalmas. Ha megunod az épület mögött vezet fel szerpentin szalagkorláttal ott is lehet szórakozni.
Eventre én is bevittem 2 klántársat de mindkettőt kidobta (bár az egyik rámírt közben privátra h kimegy wc-re...
szóval lehet h ez volt az oka hogy "kidobta" a játék.
Érdekes randomoknál sose dob ki senkit...
Amúgy ahogy írtam neked is, érdekes ez a klán meg ali. Shifu is írta ma, h neki se szoktak reagálni ha beír valamit. Cianid tartott nagytakarítást a klánban az inaktív játékosok között karácsonykor, a klán kb 1/3-a el is tűnt. Nem tudom hogy a többi klán is ennyire passzív-e mint a miénk meg az alinkban lévők...
Szívesen nyomnám az eventet de hát nincs kivel, maradnak a randomok, de nagyon sok a láma...
OVE-en egy aránylag normális csapattal sikerült 26k+ összehozni, de simán lehetett volna több is, ha az egyik srác ölni is tudott volna. Szerintem nagyon sokan szartak a mechekre és nem buildelték fel őket és ez látszik a random csapatokon is.
Nem is értem, pedig nagyon sokáig volt event affi bosster, aki akarta most nagyon könnyen felhúzhatta a mechet 40-re az eventen csak ugye kellenének a mech modok is hogy jó legyen...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M5 Pro 18CPU/20GPU 24GB/1TB SSD Magyar billentyű Azonnal átvehető.
- BONTATLAN PNY 5070 TI 16G OC
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Lenovo Legion Y540-15IRH
- GIGABYTE RTX 4080 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.01.14. -ig - Eladó!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Plus 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szóval lehet h ez volt az oka hogy "kidobta" a játék.
OVE-en egy aránylag normális csapattal sikerült 26k+ összehozni, de simán lehetett volna több is, ha az egyik srác ölni is tudott volna. Szerintem nagyon sokan szartak a mechekre és nem buildelték fel őket és ez látszik a random csapatokon is.