Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- potyautas: Törpilla
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
senior tag
Akkor pont elkerültük egymást. Pedig utána nyomtam pár Profit-Takert meg Indexet is mert farmoltam egy kis creditet ha már volt boosterem.
Én Sudánál meg Arbitersnél vagyok, onnan tudok adni fegyót. Annyi a gond, h amikor bejött a Nezha Prime elvertem az összes standinget relicpackokra, jelenleg 80e körül van mindkettő. Megpróbálom észben tartani aztán szólok ha összejött a fegyókra való.Én amúgy úgy csináltam a szindikátusokat, hogy a sceneken kívül mindent kiszedtem tőlük aztán mentem a következő kettőre. Ez se egy hét alatt jön össze.

Küldikre bemész range-s Limbóval, bubival szétütöd a ládákat és ami nem esik szét (térképen látszik) az Medalion -> örülsz. Mint mindenhol, a Medalionokat is daily capen felül célszerű beváltani. Szóval először összes szindikátus küldit megcsinálod, utána meg beváltod az összegyűjtött medalionokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival4 1 Év Garanciával!
- Dell Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe gar
- ASUS ROG Strix OLED XG32UCWMG
- GARANCIÁS! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Ubiquiti AMPLIFI HD router + 2 darab AFI-P HD mesh antenna
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs