Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ViZion

félisten

LOGOUT blog

jáááj...
    Vártam a heti nightWave-t, kellene kuva, sztem innen a legegyszerűbb kiszedni. Játszom ami tetszik, pontok jönnnek, kuva megvesz.
    Most tök könnyűek vannak (eximus kill, toxic kill, exterminate, pár szimpla RJ is), mondom kuva jövök... de nem megy tovább. Nem tudom mikor maxoltam ki, de néztem, h megcsináltam 3 félét is, és nem lép túl 60-on :((
    Megyek arbira, csak ott hosszú körök lennének jók, de senki nem marad 15 perc után randomoknál. Illetve ritka.
    Profit takerre mentem tegnap, egyik srác tényleg a vénuszon lehetett, mert 1600 ping is volt.
    Végül másik serverre kellett mennem, mert mindig oda tett hozzá, 4-ből 3 meccsnél.
    Másikon szerencsém volt. Tudtátok, h a Fluctus egy gépfegyver? Én sem. De wisp és még vki úgy buffolt, h Zeusz nem baCCott ki ennyi villámot egy nap, mint én pár sec alatt. Életerőt is feltolták, 2000+ HP-val lehetett nekik arcoskodni :D
    Metára akarnak rábeszélni, de nekem itt tetszik Oberon és Gara is. Ash sajna nem nyerő, a láthatatlanság nem véd AoE támadásoktól. Embert is próbáltam, katasztrófa volt.
    Oda Ti armort vagy shield+recharge raktok inkább?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés