Hirdetés
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Tomasz72: Jimi home multiméter
Új hozzászólás Aktív témák
-
jáááj...
Vártam a heti nightWave-t, kellene kuva, sztem innen a legegyszerűbb kiszedni. Játszom ami tetszik, pontok jönnnek, kuva megvesz.
Most tök könnyűek vannak (eximus kill, toxic kill, exterminate, pár szimpla RJ is), mondom kuva jövök... de nem megy tovább. Nem tudom mikor maxoltam ki, de néztem, h megcsináltam 3 félét is, és nem lép túl 60-on
Megyek arbira, csak ott hosszú körök lennének jók, de senki nem marad 15 perc után randomoknál. Illetve ritka.
Profit takerre mentem tegnap, egyik srác tényleg a vénuszon lehetett, mert 1600 ping is volt.
Végül másik serverre kellett mennem, mert mindig oda tett hozzá, 4-ből 3 meccsnél.
Másikon szerencsém volt. Tudtátok, h a Fluctus egy gépfegyver? Én sem. De wisp és még vki úgy buffolt, h Zeusz nem baCCott ki ennyi villámot egy nap, mint én pár sec alatt. Életerőt is feltolták, 2000+ HP-val lehetett nekik arcoskodni
Metára akarnak rábeszélni, de nekem itt tetszik Oberon és Gara is. Ash sajna nem nyerő, a láthatatlanság nem véd AoE támadásoktól. Embert is próbáltam, katasztrófa volt.
Oda Ti armort vagy shield+recharge raktok inkább?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC - i5 13400f, RTX 3080ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Corsair MP600 PRO XT 2TB Heatsink NVMe PCIe Gen. 4
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor S27A850D PLS panel, kis hibákkal, DP porton kell használni!
- NEC 27" 2K 2560x1440 IPS monitor pici hibával PIVOT mód, HDMI, DP port
- Epson WorkForce Pro WF-C579RDWF (C11CG77401) A4-es, színes üzleti tintasugaras MFP nyomtató eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A55 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest