- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
Új hozzászólás Aktív témák
-
jáááj...
Vártam a heti nightWave-t, kellene kuva, sztem innen a legegyszerűbb kiszedni. Játszom ami tetszik, pontok jönnnek, kuva megvesz.
Most tök könnyűek vannak (eximus kill, toxic kill, exterminate, pár szimpla RJ is), mondom kuva jövök... de nem megy tovább. Nem tudom mikor maxoltam ki, de néztem, h megcsináltam 3 félét is, és nem lép túl 60-on
Megyek arbira, csak ott hosszú körök lennének jók, de senki nem marad 15 perc után randomoknál. Illetve ritka.
Profit takerre mentem tegnap, egyik srác tényleg a vénuszon lehetett, mert 1600 ping is volt.
Végül másik serverre kellett mennem, mert mindig oda tett hozzá, 4-ből 3 meccsnél.
Másikon szerencsém volt. Tudtátok, h a Fluctus egy gépfegyver? Én sem. De wisp és még vki úgy buffolt, h Zeusz nem baCCott ki ennyi villámot egy nap, mint én pár sec alatt. Életerőt is feltolták, 2000+ HP-val lehetett nekik arcoskodni
Metára akarnak rábeszélni, de nekem itt tetszik Oberon és Gara is. Ash sajna nem nyerő, a láthatatlanság nem véd AoE támadásoktól. Embert is próbáltam, katasztrófa volt.
Oda Ti armort vagy shield+recharge raktok inkább?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Packeta
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Napelem
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 256 GB 100% akku 2,5 év GARANCIA
- Eladó HP ProLiant Microserver Gen8 16 Gb RAM Xeon E3-1265L v2
- TP-LINK TL-SG105-M2 5-Port 2.5G asztali switch - Gar.: 2028.05.09
- Patriot Viper Venom RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL36 - Új, bontatlan, 5 év garancia - Eladó!
- ZOTAC RTX 5070 12GB GDDR7 Twin Edge - Új, Bontatlan - Eladó!
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Pixel 6a
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest