- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Gurulunk, WAZE?!
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Micsurin
üzenetére
shieldre nagyon kevés frame-nál lehet/érdemes gyúrni. Magasabb szinteken annyi a csapda, meg a nullifier, h értelmetlen, lepöttyintik azonnal.
Ha klánban vagy, akkor dojobol kiveszel egy halom fegyót, legyártod, felhúzod és kész az MR akármennyi. Utána nincs akadály. Ezt csináltam én is: volt píz booster (vettem is és hétvégi boost is volt, stackelődik...), indexen behúztam egy valag lóvét, majd bevásároltam dojoban. Még most is van 80 mutagen BP-m, meg ilyesmik, amik fogynak. Illetve megvettem minden fegyót, warframeot.Majd elkezdtem legyártani... meg farmolni, ami még nem volt hozzá. Rengeteg mutagen és fieldron kell. Invasionokból és építeni is. Utána amikor lett Affinity booster, akkor húztam őket. Ki is próbáltam mindet, ami nem tetszett, az kuka, de sokat megtartottam és krumpliztam is -ehhez meg nightwave kell.
Sok idő ráment, de hamar átugrottam a lvl 7-16 szintet. Mondjuk MR 7-9-en sokat időztem, nem volt kedvem és türelmem vmelyik teszthez, ilyen ugrálós volt. MR pont nem veszett el mondjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- Thinkpad P16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- T490s 14" FHD IPS i5-8365U 16GB DDR4 256GB NVMe SSD ujjlolv IR kam új akku gar
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 155U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 240 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z10 Plus Seasonic 750W
- Corsair SF1000 ÚJ // Számla // Garancia //
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest