Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
Köszi, csak neki kellett feküdni.
Nem lenne köze a használhatósághoz? A-A
Akjagara Primet le sem tudom kraftolni meg a Burston Primet. Pusztán mert MR11 vagyok és 12 kéne szóval igenis korlátozó grind khm paywall. És ne menjünk bele a tapasztalat meg MR párosba mert marhára nem kell magas MR ahhoz, hogy ismerd a fegyverzetet és a frameket, játszhatsz bármennyit ha csukott szemmel teszed és nem figyeled mi mire és miképpen hat. (Tegnap MR21-es srác Vaubant húzott folyamatosan fetrengett mikor megkérdeztem miért nem a vitality mod van fent a 10-es frame-en erre.... mert a hp nem nő vissza csak úgy, igaz 290 shield vs 600 hp előbbi a menő szintezéshez...
)Klán ajánlást köszi!
De nem szokásom DC-re felmászni hacsak nincs valami hű meg ha közös farmolás ez mennyire gáz? 
Sőt egy szimpla survival miatt nem is fogok felmászni mert felesleges illik mindenkinek tudni mi merre hány %-nál kell oszlop és ki fogja nyomni amúgy meg csak dara.Szerintem felhúzni 30-ra valamit nem egy nagy mutatvány főleg ha már a formázás miatt tolod körről körre erősebben kellene indulj vele. De egy jó AOE-s frame konkrétan bármikor tökéletes defen bármilyen fegyver felrántására.
Buildekhez az overframe.hh marha nagy segítség elég rákeresni az elképzelésre, tuti fent van már és lehet látni mi lenne a végeredmény.

Nem indult rossz irányba a DE, de szerintem nem is feltétlenül előnyös az irány. Elsőre úgy tűnik casual barátabb lett de szerintem pont ellenkezőleg, az elején nagyon megszívat a végén meg exponenciálisan csökkenti a nehézséget és csak az eszement lvl grindet hagyja hátra ---> Vectis Prime MR 14, miért? Minek? Egy kezdő kezébe ha már odadobta neki a játék az alkatrészeit mégis miért ne építhetné meg?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Gmail
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Robotporszívók
- Linux haladóknak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
De nem szokásom DC-re felmászni hacsak nincs valami hű meg ha közös farmolás ez mennyire gáz?