Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
5150head
üzenetére
Emissary megvan, nem volt vészes. Lepa van csak hátra, már nem volt kedvem.
Ashyvel -ha nincsenek a köcsög nullifierek- nincs olyan, h nehéz küldi (OK, ha pusztítani kell, akkor nincs. A védés másik bicikli... abban solo nem jó ugye
).
Láthatatlanul, a fentiek alapján kicsit átszerkesztett Dakra Prime + Acceltra (leszedni gyors a mummusokat, amikor healel ez a izé) és annyi. Kiszedtem a fegyót is végre. Steelen csak egyszer mentem végig, előtte párat normálban, a fegyó és a gyakorlás miatt.Érdekes, h mikor bejött, akkor sokat toltuk, majd elmaradt... Még lámpát is kaptam az orbiterre anno. Ez volt az egyik olyan boss, amit még solo nem nyomtam le. Valahogy kimaradt.
Vik: a végtelen szerencséd Harrownál is lesúlytott
...
A túlélősnél Manic kell? Vhol már írtam a taktikát, Vauban is jó ide nagyon. A lényeg, h X perc (8 talán) után spanol be. Infested map annyira nem jó, mert ha ők ölik meg, akkor nem dob semmit. Első csapatot oszlopig vezeted, vársz a manicra, nem indítod el őket. Oszlopot tápolod, Vauban lazán bevédi. Amikor jö, akkor mindent megölsz, drop, szerencse, bódottá.Equinoxot mondták, h macera. Ez pl. meglepően hamar megvolt (igaz régről voltak részeim, day form készen volt). Protea macera, vki írta itt korábban, h kíváncsi lesz, mennyien játszák majd pár hónap múlva... igaza lett. Kevesen vannak, granumba nem mennek, ha van is csapat pl. sabotage küldire. Mert semmi értelmes drop nincs ezeken túl. Pedig a megoldás tök egyszerű, mittomén 5 perctől rakjanak endo-t, telluriumot, vagy ilyesmit a drop chance-ba...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen7 5700G/ 32GB DDR4/ 1TB m.2 alapú mini PC/ garancia
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Dell Latitude 5591 i7/500GB M2 SSD/ 32GB DDR4
- Honor Magic8 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512GB Új,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42mm, GPS, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).
...