- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
5150head
üzenetére
Nem, nincs kikapcsolva, épp ez az, h hallani szeretném...
Ally mandachord 100-on van, de -neten írták- ez annyit jelent, h a bg music max-ot engedi, ami nálam 20-30 között van. De fentebb is alig hallható octavia, miközben a háttérzene már mindent elnyom.Sok frame-t próbáltam Grendel farmra (azt is nehezítették még korábban, a legtöbb netes tanács/tipp már nem sokat ér...). Revenant ígéretes volt, saját sereg, etc... de alig van energia, nem bírta. Vauban is hasonló okokból vérzett el. Végül a solo excavation-t Wisp-el sikerült megcsinálnom, igaz az utolsó 5-6 gépet már nem is védtem, rengetegen jötték, már lvl 60 is volt... esélytelen, csak a futás maradt. Wisp virágai és a passzívja átvitt a pályán. Másik ok, h az energia hordozó polgárok nagyon későn és ritkán jöttek, védeni kellett volna 1-2 percig a nem működő extractort, szal. inkább lehívtam egy újat.
Következő a survi lesz, ez sokszor volt már majdnem kész. Egyszer csapatban kb. utolsó 5 perc jött, amikor host migration... Mindenkit ledobott a host. Soloban a levegőm fogyott el, elvileg ha többet ölök, akkor dobnak... mert az oszlop kevés, későn jön.
Def is menni fog wisppel szerintem, de azért még kuncsorgok a klánban, hátha jönne még vki.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fűnyíró topik
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Autós topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Automata kávégépek
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest